lovemuzik, zdecydowanie więcej u mnie na Piaskach ktoś srebrną 45 kupił ale bez blach jest na razie w uszczelki wetknąłem wizytóweczki, poz atym dzisiaj ciemną zieloną 75 widziałem mrugałem ale chyba właściciel nie wiedział o co kaman a kolega czym jeździ ? i gdzie można spotkać ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 20:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chyba trzeba zmienić datę w topicu Może ta sobota czyli 21 marca?
_________________ Pozdrawiam
KuBaB
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 18:24
w związku z tym że jestem przedstawicielem na Gorzów i okolice dostane naklejki pod tablice rejestracyjne dla sympatyków, dlatego też chciałbym je chętnym rozdać... więc jak już je dostane to będzie je można odebrać w PKS-ie na podmiejskiej codziennie od 7-15 albo zorganizujemy spot gdzie punktem kulminacyjnym będzie rozdanie ów naklejek...
Pozdrawiam Michał
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 16:03 nowy rover w GW :)
Witam!
od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Rovera 416Si chętnie spotkam się z fanami marki podyskutować na poważne tematy hehe...
może w najblizszy piątek?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum