Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 22:21
greg-si napisał/a:
nowej nie naklejałem na szybę bo po co.
Ja tez nigdy nie naklejałem...ale zawsze była w schowku,bo jak by misiaki złapali to mówię-panowie nowa szyba je założona i już naklejam tera,żebyśta widzieli
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 22:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 20 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 85 Skąd: Gdynia
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 11:15
Z suszarką do włosów trzeba uważać w ciasnych miejscach. Chciałem kiedyś zdjąć resztki jakiejś naklejki z tylnej szyby jeszcze w Audi i ani się obejrzałem, jak podtopiłem tylną półkę i był płacz, a z tapicerką tablicy przyrządów możę być jeszcze gorzej. Z zewnątrz, z lakieru, to schodzi jak najbardziej.
Ja pojechałbym chyba do warsztatu, gdzie wymieniają szyby, dał parę złotych i miał spokój. W moim R75 starą naklejkę zdjęli gratis w warsztacie, kiedy tydzień po kupnie wymieniałem olej i filtry. Nie wiem, jak to zrobili, ale śladu nie ma.
Pomógł: 20 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 85 Skąd: Gdynia
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 11:24
boss.007 napisał/a:
maciekmpl napisał/a:
Z suszarką do włosów trzeba uważać w ciasnych miejscach.
Ale Masz Turbo Suszarę
No To była taka jeszcze z czasów komuny, co pobierała powietrze z boku, przechyliłem ją na bok, zaśmierdziało i tylko dym z półki poszedł (Teraz się człowiek śmieje, ale mi do śmiechu nie było)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum