Witam,jestem z Łodzi.
W mojej rodzinie 2 dni temu pojawił sie Rover.Wybór padł na model 400 z 99r.
Przeglądam forum i próbuję odnależć jakieś info na temat spotów w Łodzi niestety trafiłem tylko na stare posty z 2007 i 2008r.Czy w najblizszym czasie ktos organizuje spocik w Łodzi?A może macie jakiś namiar gdzie mogę podłączyć Roverka pod kompa w moim mieście?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 20:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja robiłem diagnostykę:
.M.H. AUTO Sp. z o.o.
91-179 Łódź
ul. Czerwonych Maków 2
hmh.auto@neostrada.pl
Dziś robili mi tam wymianę pompy sprzęgła.
Zrobili naprawdę super.
Wymianę oleju (Maja jakiś nowy olej firmy Mobil- podobno dużo lepszy niż Castrol)
Auto mam juz u nich w kompie.
Bardzo fachowa obsługa, można pogadać, zapytać się.
Ja polecam.
Kazałem im założyć książkę klienta i będę miał pełna dokumentację co kiedy i jak.
Odczytali mi tez dane z kluczyka za friko i znam całą historie auta.
Autko mi obejrzeli na podnośniku, posprawdzali zawieszenie, klocki - pełen przegląd.
Biorą odpowiedzialność za to co robią.
Obok masz mojego ulubionego mechanika (I przyjaciela rodziny zarazem) Pana Marka Troszyńskiego więc jak masz coś z blachą to możesz powiedzieć że jesteś od Arka Skrzypczaka Będzie rabacik.
Powitać Łódź. Może w końcu się zorganizujecie na jakieś regularne spotowanie?? Wpadam do LDZ do rodziców niekiedy na weekendy i chętnie bym zaliczył spotkanie z Wami w moim najukochańszym mieście
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum