Przepraszam wszystkich czekających na jakąkolwiek wiadomość, ale dopiero dziś (urlop) mam chwilę, żeby wejść na forum. Gdybyśmy chcieli załatwić to za pośrednictwem jednego z forumowiczów boss.007 to tak jak w cytowanej powyżej wiadomości koszt przesyłki do niego wyniósłby 12,5 funta plus około 25 funtów przesyłki do Polski. Czyli razem około 35-40 funtów. To prawie o połowę mniej niż bezpośrednio ze sklepu. Kolega chętnie pomoże, więc chyba lepiej skorzystać z jego pośrednictwa. Proszę więc niech każdy poda czy i co chce zamówić. Myślę, że bez sensu, żeby każdy zamawiał u boss.007 pojedynczo. Moim zdaniem trzeba zrobić listę, policzyć na głowę koszty przesyłki i dopiero przesłać do niego wiadomość. Kasę już chyba też trzeba wysłać bezpośrednio do niego.
zouza,
- koszt dywaników (w najdroższym wariancie - bez upustów) 9 funtów x 5zł/funta czyli razem 45 zł
- koszt przesyłki 12,5 funta do boss.007 + około 25 funtów do Polski x 5 zł/funt i dzielone pomiędzy np. 10 osób = około 18,75 zł
RAZEM KOSZT DYWANIKÓW OKOŁO 64 ZŁ - JEŚLI PRZESYŁKA OD BOSS.007 DO NAS WYJDZIE DROŻEJ (WAGA PRZEKROCZY 25 KG) TO WYJDZIE PEWNIE KILKA-KILKANAŚCIE ZŁOTYCH DROŻEJ - trudno, żeby człowiek dopłacał do naszego zamówienia
Osobiście jestem skłonna kupić to TYLKO za jego pośrednictwem - jakoś wydaje mi się to bezpieczniejsze. W przypadku jeśli większość zdecyduje inaczej ja rezygnuję.
Zaczynamy listę. Żeby zmobilizować maruderów (m.in. takich jak ja ostatnio ) zamówienia zbieramy do poniedziałku - w weekend każdy tu przecież zajrzy, a i ta promocja nie będzie trwała wieczność więc trzeba się śpieszyć. Proponuję zamawiać dość dokładnie - nazwa, nr produktu, ilość. Ułatwi to sprawę boss.007. Lista oczywiście może przekroczyć 10 osób. Zamykamy ją w poniedziałek o 22:00. Może tak być?
1. namiko:
- Overmat Set - LHD. Ash Grey - Rover 25: Part No. EAH105290LNF- 1 komplet
- Front Rubber Mats - LHD. Grey - Streetwise: Part No. XPT000038ACA - 1 komplet
- UWAGA: przesyłka liczona za 2 komplety (czyli jakby za 2 osoby)
[ Dodano: Pią Kwi 24, 2009 10:34 ]
Kurza twarz! Zapomniałam o rozesłaniu w Polsce. Ale może jakoś inaczej to załatwimy? Może na spocie byśmy to między sobą rozdali? Jeśli przesyłka miałaby przyjść do mnie to być może udałoby mi się dostarczyć dywaniki do Warszawy...
Ostatecznie musimy doliczyć do całości maksymalnie 13 zł na głowę. Jak dywaniki wyjdą lżejsze niż 2 kg to 11 zł.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 09:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wiem, wiem, że 50 razy zmieniam zdanie . Wzięłabym chętnie te dywaniki, ale takie jak chcę, czyli Sandstone beige 45/400 są RHD, czyli nie pasują. Ktoś tam pisał o docinaniu. Ja tego nie widzę. Zastanawia mnie czy w ogóle są te dywaniki w wersji LHD.
Wzięłabym chętnie te dywaniki, ale takie jak chcę, czyli Sandstone beige 45/400 są RHD, czyli nie pasują. Ktoś tam pisał o docinaniu. Ja tego nie widzę. Zastanawia mnie czy w ogóle są te dywaniki w wersji LHD.
Podpisuję się pod tym - tylko mam na myśli wersję Sandstone beige do 25/200. Choć te akurat na zdjęciu wyglądają jak LHD...
Cóż. Poniedziałek minął. Dziś jest środa. Rozumiem, że nikt nie jest zainteresowany kupnem dywaników. W takim razie cała akcja związana z tym zamówieniem umiera. Szkoda, bo były ładne i niedrogie...
Cóż. Poniedziałek minął. Dziś jest środa. Rozumiem, że nikt nie jest zainteresowany kupnem dywaników. W takim razie cała akcja związana z tym zamówieniem umiera. Szkoda, bo były ładne i niedrogie...
Ja jestem cały czas chętny na ash grey LHD do R25. Może pozostali nie zajrzeli jeszcze do wątku? Nie każdy codziennie przegląda forum.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
1. namiko:
- Overmat Set - LHD. Ash Grey - Rover 25: Part No. EAH105290LNF- 1 komplet
- Front Rubber Mats - LHD. Grey - Streetwise: Part No. XPT000038ACA - 1 komplet
- UWAGA: przesyłka liczona za 2 komplety (czyli jakby za 2 osoby)
Więcej zdecydowania proszę... Skoro potrzeba więcej czasu to przedłużamy akcję do następnego poniedziałku tj. 11 maja. Co z tego wyjdzie - okaże się.
Zainteresowanych proszę o wpisywanie się na listę wg powyższego wzoru.
Czyli jak zwykle skończyło się na słomianym zapale
No niestety. Robiłam co mogłam. Nie wiem dlaczego, bo na początku sporo osób było zainteresowanych.
A ja.... dostałam już dywaniki od Tomiego. Jednego dnia zamówienie - drugiego dostawa. Są doskonałe. Leżą i bez spinek jak przyklejone. No i rzeczywiście materiał jest wyjątkowy. Takich dywaników jeszcze nigdy nie miałam i chyba nigdzie nie widziałam. Dość długi włos a jednocześnie bardzo sprężysty. Piękne! Zrobiło się jakby przytulniej. Naprawdę polecam!
Premium. Naprawdę są fajne. Przyznam, że kupiłam w ciemno, bo nawet założyłam temat w którym prosiłam, żeby ktoś kto ma takie wkleił zdjęcie (bo u Tomiego jest tylko zdjęcie z bliska gumowego logo na tle weluru), ale się nie doczekałam. Pstryknę fotkę i wrzucę do garażu, żeby można było sobie zobaczyć jak się prezentują.
zouza, ja długo szukałam jakichś ładnych na ebay'u. Ale tam - wbrew temu na co liczy PTE przesyłka jest równie droga jak w sklepie, z którego chcieliśmy zamówić. No i zazwyczaj (w 99,9%) są to wersje dla ruchu lewostronnego. Znalazłam jednego bardzo uczciwego sprzedawcę, który wysyłał do mnie towary po kosztach przesyłki takich samych jak w UK. Ale i on miał tylko dywaniki LHD i na dodatek beżowe. Niezbyt drogie, bo chyba coś około 10 funtów + kilka funtów za przesyłkę (jak chcesz podam Ci linka).
Ale powiem Ci szczerze, że po obejrzeniu tych dywaników, które kupiłam stwierdzam, że różnica w kształcie obu przednich jest niewielka - chyba jeśli się kupi da się je używać odwrotnie. Moim zdaniem nie trzeba nic przycinać.
Przyglądałam się też welurom na allegro. Niby jakieś super trwałe, z napisem Rover, niby na wymiar. A cena? 120 zł. Moim zdaniem nie warto. Dołożyłam kilkanaście złotych i mam oryginały.
[ Dodano: Nie Maj 24, 2009 23:10 ] zouza, daję fotki dywaników:
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 19:19 Dywaniki z Rimmer Bros
A ja jednak nie odpuściłem tematu. Wczoraj odebrałem przesyłkę z dywanikami w kolorze ash grey od Rimmer Bros - realizacja zamówienia trwała tydzień. Całość kosztowała mnie 26,18GBP, czyli 126,33zł
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum