Z racji takiej, że kilku osobom obiecałem pomoc z "trafieniem" na miejsce spotkania, proponuję, żebyśmy spotkali się (dotyczy zainteresowanych) w miejscu oznaczonym na mapce czerwonym kółkiem i opisanym jako miejsce spotkania (to jest stacja Orlenu) BTW, czerwoną "ścieżką" oznaczyłem sposób dojazdu na miejsce spotkania od strony Warszawy.
Do ustalenia pozostaje jedynie godzina spotkania. Dojazd na miejsce właściwe odbywania się pierwszego spotowego grilla w tym sezonie powinien zająć około 10-15 minut. Jeżeli w Sielskiej Zagrodzie zaczynamy o 13:30, proponuję spotkanie na Orlenie o 13:10.
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 21:13
jeśli uda mi się wyzdrowieć do soboty to postaram przyjechać z grillem, ale takim niedużym marketowym.
jak będzie za mało, to może się uda rozpalić w bezpiecznym miejscu ognisko?
Ja również obecność swoją i Fioli przede wszystkim uzależniam do stanu zdrowia. Widzę idzie w dobrym kierunku ... szamaństwo mi wychodzi całkiem nieźle hiehie Miejmy nadzieje ze pogoda będzie na tyle przyjazna żeby posiedzieć nieco. Piłka napompowana Yogi
Bardzo chciałam zawitać do Was na spota ale niestety nie dam rady tym razem
W sobotę robimy oficjalne "powitanie" Roverka heheh. Ale będę śledziła Wasze spoty lokalne może na następnego uda mi się wlecieć
Udanego grilowania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum