Wysłany: Czw Maj 07, 2009 15:00 [R400] Co wymienić razem ze sprężynami
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam.
Jako że w końcu będę miał troszkę czasu mam zamiar wymienić sprężyny które kupiłem jakiś czas temu. Z uwagi na to chciałbym wymienić znajdujące się pomiędzy sprężyną a amortyzatorem gumki. Jednak nie mogę znaleźć ich dokładnej nazwy. Dlatego prosiłbym o podanie jakiejś nazwy produktu producenta który to sprzedaje.
Co jeszcze przy okazji wymiany sprężyn można wymienić?
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pią Cze 24, 2011 20:39, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 15:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mozna wymienic te kapturki co zasłaniaja "gładz" na amorach,mozna tez wymienic gumy na gorze co jest montowany amor, zapytaj w sklepie motoryzacyjnym o gumy cos sie wymienia przy wymianie sprężyn i amorków,powinni wiedziec:)
rybakowy, ja znam co trzeba wymienić Najlepiej wszystko łącznie z wachaczami
Lubię wiedzieć o czym mówię a tak to mi wcisną coś o czym nie mam pojęcia. Mógłbym tak zrobić że rozłożę wszystko i dopiero polecę kupić jak będę miał część w ręku ale do najbliższego sklepu mam ze 3km więc gonić na piechotę się nie bardzo chce a chciałbym wszystkie sprężyny wymienić jednego dnia bez zbędnego pośpiechu.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum