W pelni popieram. Klubowiczow z R800 jest chyba piatka. Udzielajacych sie na forum z 10 by naliczyl. Przegladajac liste uzytkownikow na stronie glownej naliczylem okolo 50 wlascicieli R800 z samego mazowieckiego.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
No można by pomyśleć, ale mój po ostatniej stłuczce nie wygląda zbyt "apetycznie".
[ Dodano: Czw Maj 07, 2009 22:02 ]
Aha, teraz doczytałem, że dotyczy to XV zlotu ogólnopolskiego. Niestety raczej nie będę mógł się stawić ze względu na pracę i moją obecną sytuację finansową.
No moje 827 niestety nie jeździ, więc będę obitym R623.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Hmmm AndrewS, Dziekuje za info - przy okazji odwiedziłem forum roverków
Ja bardzo chetnie bym się pisał pomimo tego że mój r825 własnie szuka nowego własciciela
ale pod warunkiem ze było by to dosyć blisko mnie bo ostatnimi czasy nawał obowiazków nie pozwala mi na dalekie wojaże
Dzięki za info, ale trochę pokrzyżowały mi się plany Zjeżdża się do mnie dawno nie widziana rodzinka i raczej mnie nie będzie. Jeśli uda mi się ich na chwilę gdzieś wypchnąć, to może pojawię się w piątek, żeby się trochę pointegrować
_________________ Pozdrawiam wszystkich miłośników ROVERków!
eee no paff,do bydgoszczy jest stosunkowo blisko,
do tego nie musisz przyjedzac na caly zlot, tylko np. piatek niedziela, czy ostatecznie sobota niedziela
nie musisz brac wyzywienia na maksa, kupisz 4 bulki dwie konserwy i tez da rade
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
chcialbym podziekowac, wlascicielom wyzej wspomnianych maszyn, za stawiennictwo
mialem nadzieje, ze zobacze jeszcze jakas inna osiemsetke, bo Senn'owa juz mi sie znudzila
zlot mozna bylo nazwac "pod delikatnym wsparciem R800" do "patronatu" troche zbraklo
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
No tak, AndrewSa pomimo ze od niedawna w klubie to tez mi sie juz przejadla Liczylem na Pawła ale kurde przyjechal 416stka Zlot chyba sponsorowała cyferka 2 bo byly dwie 800setki, dwa MG ZT i dwie coupety jesli chodzi o malo spotykane MG/Roverki.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
No przepraszam...
Jako usprawiedliwienie podam, że poprzednio byłem 800-ką, a poza tym prawdopodobnie był to ostatni Zlot 416-ki, więc coś jej się też od życia powinno należeć...
teraz wprowadzimy sankcje, kto bez dobrze uzasadnionej przyczyny, nie stawi sie na zlot, jego samochod przejdzie na poczet klubu
mi akurat przydalby sie wydech
paff to sie tym razem nie wymiga, do bydgoszczy bedzie blisko
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum