Wysłany: Sob Maj 09, 2009 20:40
Tomas220+ Agnieszka
Zukowaty
wild_weasel+escape + koleżanka i dwóch kolegów
Speedy + Natalia
Alexa + Tomek
Brt
Książe
Skiba
pietro + towarzyszka + Rambo 5 <--- tego pana nie liczcie to będzie desant w pogotowiu
Tomas220+ Agnieszka
Zukowaty
wild_weasel+escape + koleżanka i dwóch kolegów
Speedy + Natalia
Alexa + Tomek
Brt
Książe
Skiba
pietro + towarzyszka + Rambo 5 <--- tego pana nie liczcie to będzie desant w pogotowiu
brevo79 - mam nadzieje , że nie wyślą mnie z firmy na Śląsk to będę na 100% (wild już raz służyliśmy w armii ZSRR ]
Dzisiaj były kolejen ustalenia z oraganizatorem. Potrzebna wpłata zaliczki do 20 maja 50% ceny. Zakładam ze wyszycy wybierają opcję 500 klulek jesli ktoś chce inaczej to prosze info na PW. Bedzie mozliwość dokupić kulki jak sie skończą, ale lepiej bedzie jeśli wszyscy bedą mieli tyle samo czyli 500. Na PW każdemu podam numer konta i wiecej info. Jesli ktoś jest bardzo duży lub bardzo maly to porosze o info zeby załatiwc odpowiedni mundur, Ja np mam 190cm i 100 kg i musze mieć XXL wiec jesli bedzie takich osób wiecej musze mieć info żeby była odpowiednia ilośc takich duzych kombinezonów.
Tomas220+ Agnieszka
Zukowaty
+ koleżanka i dwóch kolegów
Brt
Książe
Skiba
brevo79 - mam nadzieje , że nie wyślą mnie z firmy na Śląsk to będę na 100% (wild już raz służyliśmy w armii ZSRR ]
Nie wiem jak to wygląda i ile osób jest potrzebnych ... jesli jest za mało to może przesuniemy paintballa na inny termin co ma wisieć nie utonie Zukowatemu i tak zleję tyłek
Tak trochę offtopowo u mnie raz w miesiącu organizowana jest gra na ok 100os na którą przyjeżdżają gracze z całej wielkopolski i nie tylko. Cena to z tego co pamiętam 45zł za zestaw, a kulki to od 30zł do 50zł za worek 500sztuk w zależności od rodzaju kulki. Gramy prawie cały dzień początek koło 9-10, a koniec jak się wszystkim znudzi. Teren zurbanizowany wielka nieczynna cegielnia. Jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę podać datę następnego strzelania. Dla osób jadących z Poznania (90km od poznania) dojazd będzie łatwy ponieważ można się podpiąć do ekipy jadącej z Poznania, a jest dość spora.
Ja mam jescze kilka osób z pracy i jest jescze ekipa ok 15 osób z którymi sie dogadałem i onia też bedą, wiec jeśli wszyscy nie zrezygnują to bedzie ok. w tej chwlili mam 4 os ode mnie z roboty + forum + 15 os z drugiej ekipy. Wszycy początkujący ( większość gra pierwszy raz). Co do propozycji KAX, na razie mamy za malo doświadzczenia żeby brac w czymś takim udział, rozniosą nas. Zero zabawy i dla nich i dla nas przy takiej rożnicy poziomów. Przypomminam, że dziś musze dać zaliczkę, postaram się to przeciągnać o klika dni, ale czas nagli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum