Hmmm..... pomysle, pomysle. Pogadam z ta babka.... Dzieki Marku za pomysl
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Hmmm..... pomysle, pomysle. Pogadam z ta babka.... Dzieki Marku za pomysl
Wlasciciel poprzedni nic nie traci. Traci jedynie wlasciciel Seicento, ale mozesz sie porozumiec z nim, ze zwracasz te 10%, ktore straci na przyszlym ubezpieczeniu i
pokrywasz koszta naprawy tego samochodu (Ty lub kolega ktory jechal).
Ostatecznie po to placimy ubezpieczenie, zeby z niego korzystac
Ps.
Twoj podpis w stopce mnie drazni
Napisz po prostu
Pozdrawiam, prosze, dziekuje .... ew. na koncu przepraszam
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
gubiłem olej i wymienia sie wlasnie oring na walku miedzy skrzynia a silnikiem,
Troche wiecej to trwa niz planowałem. Dzis go nie odbiore, moze dopiero jutro.
Jesli tak bedzie to jutro czeka mnie dluga trasa. Po pracy z Wawy do Zamoscia tam odbiór R i do Pragi. Jakies 1100 km
[ Dodano: Pią Maj 08, 2009 08:19 ]
No i wszytsko jasne. Rover do poniedziałku na warsztacie.
Musze zrezygnowac z wycieczki do CZ.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No! Wiedzialem, ze Maniaq jako jedyny w koncu przedstawiciel Polskiej grupy sie spisze
Oczywiscie brakuje filmow, ale mam nadziej, ze koledzy z Czech tez dali rady skrecic
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
narazie te foty nic nie poprawione , a bym powiedzial ze po szybkim zmniejszaniu jakosc siadla O_o ale nie mialem czasu na zabawe z nimi, na spokojnie zrobie najlepsze
filmu mi brakowalo i to bardzo , ale niestety nie dorobilem sie kamery jeszcze
nawet statywu na torze nie zdazylem zalozyc i sie balem ze przy pajacowaniu by polecial gdzies
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum