nic nie ma, ale dzisiaj był tylko trening, może jutro coś będzie więcej, znając takie imprezy to tylko gazetka MAXI TUNING się wystawiała ale ona już od jakiś 4 mc nie wychodzi także nie ma co na nią liczyć
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 21:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Byłem dzisiaj na samych zawodach... no... piknie latali oj piknie Chwilowo jestem jeszcze we Wro na gościnnych występach, ale jutro wrzucę kilka fotek na picassa
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 15:53
byłeś.. byłeś... to są ujęcia zarówno z treningów jak i samych zawodów. kiedyś jeździłem też do jelcza podziwiać jak świrują.. na liście moich filmów po prawej znajduje sie jeszcze jeden w tematyce driftu. prawdopodobnie zmontuje jeszcze jeden taki ogólny film z tej imprezy. wiele ujęć sie zapewne powtórzy ale będzie inny podkład i chce dodać jeszcze tych których zabrakło... czasem te BMW ciężko było odróżnić.. zwłaszcza te czarne, ale oglądając efekt końcowy brakowało mi co niektórych dlatego prawdopodobnie zrobię sobie jeszcze jeden jak znajdę czas. szukam tylko inspiracji do podkładu. jakieś propozycje?:]
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 16:15
taaaaa.. zgadza się... moja audi.. tylko proszę N\C ok?
bo wiem jak wygląda bo jest przed polerką a 2 kwestia padł mi wtedy akumulator.. śmiech na sali ale wiesz.. o innych RZECZACH wole już nie mówić..musze coś z tym autkiem zrobić bo się sypie jak diabli… i musze przerobić pewien DROBNY szczegół… wiesz o co komon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum