Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 21:24
Oddaj te co kupiłeś, wyjmij swoje pokaż sprzedawcy o jakie Ci chodzi. A dlaczego są małe? Może tylko te z tyłu?
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 12:18
W takim razie pozostaje Ci tylko zrobic tak jak pisałem w poprzednim poście. Pozdrawiam
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
A mi sie wydaje że kolega ma system akebono na tarczach 282 mm klocek powinien mieć wymiary
Szerokość [mm]: 148,3
Wysokość [mm]: 57,8
Grubość [mm]: 17,3
Na zacisku jest napisane jaki to system. R 623 też mają takie klocki i tarcze
i sprawa sie wyjaśniła, wczoraj jak zmieniałem tarcze i klocki to zobaczyłem,że zaciski są lukasa i tarcze 282. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. To jest nr. klocków ate do Ti : 13.0460-5982.2 jak ktoś będzie potrzebował.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 364 Skąd: Racibórz
Wysłany: Czw Lip 22, 2010 23:18
Podepnę się pod temat żeby nie zakładać nowego. Jest jakiś sposób żeby sprawdzić jakie klocki na przód powinny iść do r620 sdi `96 bez wyciągania klocka?
kwiatekt11, Tak ogólnie jakbyś spojrzał to na stronie Tomiego jest opis do jakich samochodów pasuje dany element. Wziąłeś klocki do diesla ewentualnie słabszej dużo wersji 1.8. Wiadomo że wersja turbo 200km potrzebuje mocniejszych hamulców. To i tarcze wieksze i zaciski inne....
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum