Tak jest to gadżecik estetyczny co jak co jazdy nie poprawi bynajmniej wnętrze może zyskać na estetyce i podczas jazdy w nocy jest najlepszy(widoczny i rzucający się w oczy)efekt,tak jak pisałem wyżej miałem takie cacko w poprzednim autku i podkreślało to jego indywidualność zwłaszcza że jest szeroki wybór kolorów obszycia jak i podświetlenia gałki.
Deamian, mniej więcej o to mi chodziło tylko ja mam na myśli inny kolor i inny wzór ale widać jak gałeczka podkreśla środek i ten R600 prawie identyczny jak mój(BRG) klasyk!
Wczesniej mialem w 400etce taka alu z niebieskimi ledami -po krotkim czasie stwierdzilem -wies tuning.Teraz widze ze jednak mozna znalezc cos ładnego,bardzo mi sie spodobały te gałeczki-niewiem czy przypasuja wizualnie tez do 75-ki..
zuber84cool, byłem zainteresowany taką gałką, jednakże producent na moje zapytanie odpowiedział, iż nie zajmuje się już produkcją takich gałek do Rovera ze względu na nieopłacalność, a na maila z pytaniem za ile by się opłacało nie odpowiedział
zakupiłem do mojej 400 piękną gałkę z Hondy Civic 5D wersja Vti - skóropodobna, naprawdę niezniszczalna gałka - i jestem bardzo zadowolony
co więcej, w przeciwieństwie do gałki z Twojego 1 posta zdecydowanie poprawia jakość jazdy - jest super wygodna i doskonale leży w dłoni
PS od razu zaznaczam, że opinia o poprawie jakości jazdy gałki z 1 posta jest subiektywna i nie sprawdzona!
komarek, a wiesz akurat jeszcze dziś dostałem odpowiedź od producenta mają dostępny wzór do rovera i to nawet ciekawy można już zamawiać i już produkcja będzie opłacalna
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 202 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 23:01
Ta drewniana jest KOZAK na maksa nawet jak by nie maiła podświetlenia, a moze jak by sie nas wieksza ilosc zgłosiła do kolesia to by moze zechciał wykonac takie gałki moze by mu sie opłaciło przy wiekszym zamowieniu??
_________________ 1,1 mały ale wariat;-) (2 mandaty za prędkość ;-Di jedna stłuczka (szajse);-)
komarek, pytałam tego producenta tak samo jak Ty i dostałam identyczną odpowiedź. Z tą różnicą, że w styczniu facet mi odpisał, że wróci do produkcji tych gałek w maju i dopiero na mojego majowego maila odpowiedział to co i Tobie. A może by go zapytać od ilu sztuk byłoby to dla niego opłacalne? Może by tak zebrać chętnych.... Chociaż już próbowaliśmy na innym topicu zebrać chętnych na welurowe dywaniki z Anglii po okazyjnej cenie 9 funtów i się nie udało. Więc się pewnie i to nie uda...
Sorry wwekol, nie zdążyłam przeczytać tego co napisałeś.
namiko, ja już jestem zadowolony z mojej pięknej gałeczki z Civica także odpadam z zakupu grupowego
natomiast inną sprawą jest to, że nie lubię ludzi nieodpisujących na maile, a ten Pan nie raczył mi łaskawie odpowiedzieć na pytanie (wysłane 2 razy) za ile by mu się opłacało gałkę wykonać - byłem gotów zapłacić więcej
Ta drewniana jest KOZAK na maksa nawet jak by nie maiła podświetlenia, a moze jak by sie nas wieksza ilosc zgłosiła do kolesia to by moze zechciał wykonac takie gałki moze by mu sie opłaciło przy wiekszym zamowieniu??
ja też jestem na nią chętny jak by co... nie musi być podświetlana
ja też jestem na nią chętny jak by co... nie musi być podświetlana
jestem również chętny i również nie musi być podświetlana , a jeśli będziecie już zbierać listę chętnych mogę całą kwotę bądź zaliczkę wpłacić z góry aby podkreślić moje zdeterminowanie i wiarygodność
_________________ Nigdy nie dyskutuj z debilem...
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum