cezi2004mg jak nowy członek na pierwszy twój spot zapraszany do nas na Wrocław a dopiero później zobaczymy czy się uda wyprawa do Zielone Generalnie wszyscy nowi otrzęsiny dostają we Wro, także zapraszam może coś za2 tyg. będziemy planować.
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 20:26
hej no tak chetnie bym wpadl za 2 tygodnie tylko ze w kraju jestem raz na miesiac i nie wiem kiedy trafie na spot ale chetnie swoje pierwsze otrzesiny przezyje we wrocku:)
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 21:24
hehehehe no powiem wam ze nie sadzilem ze taaaak malo MGztV6 mozna spotkac;/ no coz ja cenie sobie oryginalnosc
Nic w MG nie zmienialem ma tylko po wczesniejszym wlascicielu fotele z ZS czarno niebieskie.
Mysle nad wydechem zeby ten piekny dzwiek podkrecic, ale to z czasem
Pozdrawiam
Ja 4 i 5 lipca również będę we Wrocławiu... załapałem się na Ligę Światową Polska-Wenezuela Niestety nie będę swoim autem więc raczej nie będę miał okazji się spotkać... Chyba, że pożyczę od śfagra Corsiaka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum