Wysłany: Pią Lip 03, 2009 09:24 WROCŁAW 5-07-2009------------ODWOŁANY NA INNY TERMIN
Witam!!!!
Robimy spocik jak w temacie w naszym stałym miejscu o 17.00 aby się spotkać. Pogoda zapowiada się ładna także można będzie sobie postać przy R i pogadać. Co do godziny to raczej 17.00 może 17.30 nie później bo to chyba nie ma sensu.
Ostatnio zmieniony przez camaro17 Nie Lip 05, 2009 13:05, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 09:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej Karol
wygląda, że niewielu Jeśli nikt się więcej nie zgłosi, to może zastanowimy się nad innym terminem, tak by pasowało większej liczbie osób. Dajcie proszę znać co do decyzji.
Pozdrawiam.
_________________ Pozdrowienia z Wrocławia
Gość
Wysłany: Sob Lip 04, 2009 22:04
Ja pod koniec sierpnia też będę. Część podróży poślubnej spędzam we Wrocławiu
Dobra to przenosimy na inny termin. Zmieniam w nagłówku do odwołania, tak aby wszystkim pasowało Pozdrawiam
Myślę że w tygodniu coś ustalimy na następny weekend tak aby każdy mógł czas zaplanować i się też dowiemy kto może a kto nie, i dobierzemy ostateczny termin.
Myślę że w tygodniu coś ustalimy na następny weekend tak aby każdy mógł czas zaplanować i się też dowiemy kto może a kto nie, i dobierzemy ostateczny termin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum