Wysłany: Wto Lip 07, 2009 19:36 Co tu ktoś popsuł ??
Wchodziłem dzisiaj na forum 10 razy... i miałem fajnie całą witrynę na cały mój ekran 22"... a teraz wchodząc 11 raz mam tylko na środku wąski paseczek... czy ja coś zepsułem
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 19:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam właśnie to samo i nawet zacząłem przeszukiwać forum w kierunku jakiś informacji o zmianach. Dobrze że już wiem że nie ja popsułem. Nawet odpalałem na innej przeglądarce Jakiś małe mi te literki teraz
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Forum poki co ma stala szerokosc ze wzlgedu na przygotowywany nowy layout - styl forum.
Poniewaz bedzie zawieral obrazki itp. musi miec stala szerokosc.
Ze informacji o uzytkownikach jakie zbiera google oraz samo forum wynika, ze wciaz sporo ludzi jedzie na max. rozdzielczosci 1024x .
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Forum poki co ma stala szerokosc ze wzlgedu na przygotowywany nowy layout - styl forum.
Ze informacji o uzytkownikach jakie zbiera google oraz samo forum wynika, ze wciaz sporo ludzi jedzie na max. rozdzielczosci 1024x .
A tak bardziej po "ludzkiemu" jakbyś mógł, bo ja to nie kumaty informatycznie jestem Tak to już zostanie czy nie......
[ Dodano: Wto Lip 07, 2009 20:52 ]
Adrian355 napisał/a:
MaReK no to wytłumacz mi prosze czemu wcześniej miałem na całą szerokośc ekranu obraz a teraz jest takie no małe...
A tak bardziej po "ludzkiemu" jakbyś mógł, bo ja to nie kumaty informatycznie jestem Tak to już zostanie czy nie......
Mało tego...dojda jeszcze obrazki..
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Ja jeszcze nie widzialem nowego layoutu wiec nie moge nic powiedziec.
W kazdym razie stala szerokosc forum daje to, ze jak ktos ma rozdzielczosc ekranu 1024x768 max bo np. nie ma innego monitora, a takich ludzi jest sporo, to
musi sobie suwac ekranem zeby czytac niektore posty. Posty tych, ktorzy pisza ciagiem i nie uzywaja entera
Nie wiem czy to tak zostanie. Moze bedzie inaczej, zobaczymy co wyjdzie w layoucie
Narazie musimy pocierpiec
Ja sam ma rozdzielczosc 1200x i tez cierpie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Zabieg nie ma na celu spowolnienia działania forum - myślą przewodnią jest uporządkowanie nagłówka i przy okazji stworzenie jakiegoś nowego kolorystycznego layoutu forum.
Jako współwinny zamieszania zdaję sobie sprawę, ze wielu/wiele z nas pracuje na rozdzielczosci wyższej niż 1024x (sam pracuję na 1440x) ale dużo osób na pewno działa na mniejszej.
Nagłówek-banner ma w założeniu być stałym elementem forum i będzie miał stałą szerokość, nie wiem(y) jeszcze czy 800, czy 900 pikseli, i jak to się wszystko będzie razem komponowało - na to potrzeba jeszcze trochę czasu.
Póki co spróbujcie zaprzyjaźnić się z nową szerokością forum, wcale nie jest powiedziane, że taka zostanie, ale potraktujmy to jako test. Na wszelkie konstruktywne uwagi i pomysły jestem otwarty - możecie śmiało napisać mi na PW jeśli sami macie jakieś pomysły lub uwagi - projekt jest w fazie początkowej, zatem jeszcze trochę drogi przed nami
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Za dwa tygodnie bedzie po sprawie.
Winien jest tu piter34, bo ja na poacztku ustawielm forum na stala szerokosc 800 px.
Ale potem konfiguracje zmienil piter34 i zrobil na auto dopasowanie.
Takie cos jest okej, jak jest sam tekst - bez obrazkow, ale jak juz wjedzie grafika to sie moze tylko popieprzyc...
Pozdrawiam,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum