Witam.Kolejne pytanie z dziedziny-ma ale nie wie do czego -.Sprzątając schowek znalazłem w nim kawałek przewodu z okrągłą końcówką z siedmioma (chyba ) bolczykami.Pytam z czystej ciekawości, może się kiedyś przyda?Dziękiza odpowiedz.
[ Dodano: Pią Lip 17, 2009 16:25 ]
Tylko nie krzyczcie. Pomimo,że kolega pajda zasugerował przewodzik do zmieniary moje ciekawskie jajo nie do końca jest przekonane bo u mnie jest okragła końcówka więc czy to napewno do zmieniarki?Dziękuję.
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 09:57 [MG ZT-T 2.5 V6] Co to za wtyczka w schowku?
Przepraszam za zaśmiecanie ale ponawiam moje pytanie jak w temacie.Kolega pajda wskazał na przewód do zmieniarki( tylko moja końcówka jest okrągła a zmieniarki z tego co widziałem mają kostkę) a kolega damiwr dodał , że może to być nawet od poduchy.Załączam zdjęcie.Dzięki.
Do poduchy?? Raczej nie. Mi to wygląda jak do zmieniarki. Albo Sony albo Pioneer choć mogę się mylić. Zlokalizuj gdzie jest drugi koniec przewodu a wszystko się wyjaśni.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Kwi 2009 Posty: 67 Skąd: East Cheshire
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 13:33
sTERYD, dzięki za porządek .Myślałem ,że ja to mogę zrobić ale nie dałem rady.Pewnie nie mogę.TomC, przewód wchodzi po prostu w obudowe schowka i tyle.Pewnie macie rację ,że to od jakiegoś typu zmieniarki.
Dzięki!
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 14:07
Jest to przewód do zmieniarki cd.
Tu masz aukcje. Na drugim zdjęciu widać gniazdo pasujące do tej twojej wtyczki.
http://allegro.pl/item689...alfa_romeo.html
Oczywiście zmieniarka pasuje do Rovera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum