Wysłany: Pon Lip 20, 2009 10:37 Witam Wszystkich ROVERko maniaków
Witam
Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Rovera 214Si. Jest to moje drugie autko ( w końcu mam elektrykę, klimę i poduszkę powietrzną ) i chciałbym dowiedzieć się paru rzeczy na jego temat. Pozdrawiam i mam nadzieję że nasza współpraca będzie się dobrze układała.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 10:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zatem zapraszam do lektur. Na stronie głównej jest mnogo wiele ilości informacji.
Forum również nie grzeszy ich brakiem (polecam używać szukaj-ki).
O okolicy jest nieco osób, więc przy odrobinie chęci może uda się nawet jakiegoś lokalnego spota zrobić.
Szerokości zatem.
Hoho mrd jaki ten świat mały
Jeszcze przed zakupem przejrzałem arty na głównej no i zdecydowałem się na zakup i mam nadzieję, że nie będę tego żałował
A co do spotów to jestem jak najbardziej za bo zawsze można dowiedzieć się czegoś ciekawego od fanów marki Muszę poznać tylko wasze miejscówki z tego co widziałem to jest to wrocław a nie myśleliście zebrać się gdzieś nad jakimś jeziorkiem w plenerku i rozpalić grilla a nie stać na parkingu ?:) To tylko taka moja sugestia
asiakle napisał/a:
Witaj:-) szczególne pozdrowienia dla strzegomia, w którym mam rodzinę
No to muszę się powtórzyć - jaki ten świat mały Witam jeszcze raz a w szczególności płeć piękną :jezor:
Muszę poznać tylko wasze miejscówki z tego co widziałem to jest to wrocław a nie myśleliście zebrać się gdzieś nad jakimś jeziorkiem w plenerku i rozpalić grilla a nie stać na parkingu ?:) To tylko taka moja sugestia
No w samym Wałbrzychu to coś się ekipa jakoś za bardzo nie lepi albo ja się słabo staram:]
Co do grilla ... no jeśli większości pasuje piątek ... ale to nie w tym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum