ciekawie wyglądają, piszą że uchwyt się montuje na kratkach nawiewu, ciekawe jak ze stabilnością i wytrzymałością. Sam może sobię takie coś sprawię, dzięki za link
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dlatego szukam kogoś kto by to miał lub miał styczność..., bo w ciemno kupować nie będę, a jadę na wakacje i nie ma gdzie picia wsadzić, aby było pod ręką.
[ Dodano: Czw Lip 23, 2009 12:49 ]
maciekwawa napisał/a:
Ja mam troche inne i wydaja mi sie lepsze
pisałem o tym, ale na ten moment nie mam kasy na boczki, stąd pytam o uchwyty jakie podałem w linku.
Nie mialem akurat stycznosci z tym modelem, ale sama idea uchwytu na kubek mocowanego w okolicach nawiewu jest dla mnie taka sobie. Jescze w poprzednim aucie mialem podobny wynalazek (kupiony za 10 zeta w MediaMarkt). Kiedy wjechalem przez przypadek w dziure kubek uchwyt zwyczajnie spadl wylewajac kawe po calej przedniej czesci auta.
Jezeli juz kupowac cos takiego, to koniecznie nalezy sprawdzic jakosc tych zaczepow, ktore wsadzasz miedzy kratki, jednakze ja bym Ci osobiscie taki wynalazek odradzal.
Ja mam standardowe boczki bez tych dziur na napoje, ale butelka lub kubak z kawą wciskam w ta boczna kieszeń i sie trzyma. Nigdy mi sie nic wylało, wiec uważam ze jest ok. Zawsze mozna taki uchwyt z allegro zamontować w tą boczną kieszeń, ona sie odkręca, może bedzie trzeba coś tam przerabiać, ale powinno wejść.
Zawsze mozna taki uchwyt z allegro zamontować w tą boczną kieszeń, ona sie odkręca, może bedzie trzeba coś tam przerabiać, ale powinno wejść.
Pochwalam kreatywność! Ja chce sobie wyrównać kieszeń pod radiem, żeby nie było w niej tych żłobień na kasety i wypełnić gumową wykładzinką, żeby nic mi nie latało w niej.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 242 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 17:30
kharry napisał/a:
Ja chce sobie wyrównać kieszeń pod radiem, żeby nie było w niej tych żłobień na kasety i wypełnić gumową wykładzinką, żeby nic mi nie latało w niej.
jak to zrobisz to napisz mi jak PW bo już tam nic nie kładę od kiedy mój telefon efektownie opuścił to miejsce w czasie przyspieszania w lekkim łuku
a w temacie to też uważam, że montaż na kratce od nawiewiu to średnio trafiony pomysł
poza tym zimą ogrzewając samochód będziesz mógł się delektować cieplutką puszeczką coli lub red bulla mmmmm
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 20:49
Roj napisał/a:
jak to zrobisz to napisz mi jak PW bo już tam nic nie kładę od kiedy mój telefon efektownie opuścił to miejsce w czasie przyspieszania w lekkim łuku
doświadczyłem tego samego, ale odkąd między ręcznym a lewarkiem skrzyni mam taka matę z pentagrama i ani razu jeszcze mi się stamtąd telefon nie ruszył
a co do napojów to przydalby się jakis sprawdzony i niedrogi tak jak boczki od ZR patent
Wy też tak nie myślcie, że te wkładki na napioje z ZR są takie cudowne. Moim zdaniem spełniają swoją funkcję tylko po części, bo zmieszczą cole półlitrową, puszkę lub redbulla, ale kubek-termos już muszę wkladać w miejsce w podłokietniku, bo sie nie mieści
mam taka matę z pentagrama i ani razu jeszcze mi się stamtąd telefon nie ruszył
też takiej używam, dobry patent jak słabo trzymać zaczyna wypłukać i jak nowe ogólnie polecam
a gdzie można to nabyć, panowie? bo ja myślałem o takim czymś, żeby kupić żywice epoksydową z utwardzaczem + mate z włókna szklanego. W tym otworze o którym mówimy, wyciąć część z rowkami na kasety i w jego miejscu uformować nową podłogę z wcześniej wymienionych składników. Jak wszystko wyschnie to ładnie pomalować na ciemny kolor i/lub wyłożyć właśnie jakąś gumą lub matą, żeby przedmioty tam włożone nie latały w czasie jazdy. Co Wy na to?
Najlepiej poszukaj na allegro ze swojego miasta i przejedź się
Patent naprawdę dobry - kosztował mnie 9 PLN, a przydatne
Ja kładę koło zegarka na tym wybrzuszeniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum