hmm Docent zalewał swojego Tomcata z takim samym silnikiem, olejem syntetycznym, ale czy taki zaleca fabryka to nie wiem.
Ściągnij sobie RAVE (link w Technicznym FAQ) i tam bedzie napisane co i jak
Wg mnie ten napis "all models except 620ti" dotyczy rysunku, na którym przedstawiono po prostu sposób sprawdzania oleju w silnikach hondowskich. Lej 10W40.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Masz rację. Napis "z wyjątkiem 620ti" dotyczy rysunku. Ściągnąłem RAVE i na poprzedniej stronie jest umiejscowienie bagnetu w 620ti. Czyli zalecany jest olej 10W/40.
Kupilem 620ti, zostalo mi go odebrać z tym, że zrobi w tę i spowrotem w sumie 1200km. Na bagnecie stwierdzilem, ze ma za mało oleju. I tutaj chcę zadać pytanie: czy moge poprostu uzupełnic olej, dolewając? Za odpowiedź z góry dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum