Zagadka dla spostrzegawczych http://otomoto.pl/rover-75-C9309010.html Ktoś zauważył podmiankę fotki?
Pomysłowość sprzedającego godna pozazdroszczenia...
(Mam nadzieję, że nie było już omawiane w dziale "Chcę kupić Roverka" )
_________________ It's all right...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 17:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sama wystawiam różne aukcje i daję fotki z różnymi datami. To chyba bez znaczenia.
wild_weasel napisał/a:
no i różnią się kierownicą
Nie sądzę. U mnie wygląda tak samo kiedy ustawisz się tak, że bezpośrednio na kierownicę pada światło. To drewienko w zależności od tego jak jest oświetlone wygląda bardzo, bardzo różnie. Wiem co mówię...
witgut napisał/a:
na zdjęciu z przebiegiemkierownica nie jest drewniana
Jest po prostu przekręcona i trafiło akurat na skórę.
pajda napisał/a:
moze mnie ktos oswieci...co jest nie tak ?
Ja również w dalszym ciągu nie wiem o co chodzi. Ale nie mam 75 to pewnie się nie znam.
Namiko, jeśli spojrzysz na mój awatar, lub jeszcze lepiej zdjęcie z aukcji poprzedzającej zdjęcie ze stanem licznika to zauważysz, że nie można ustawić tak kierownicy drewnianej by nie przesłonić stanu licznika i jednocześnie skóra była na górze
A co do zdjęcia to może być jakaś pomyłka bo podaje w ogłoszeniu przebieg 150, a na zdjęciu jest 128tyś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum