hehehe no i się wreszcie doczekałem.... zostałem wuuujjjkkieeeeeemm najlepszego moi przyjaciele... oby się dziecinka dobrze chowała kurde ..... a miał być Juliusz.....
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 15:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gratulacje ode mnie i Dawida, mam nadzieję, że będziemy mogli niedługo obejrzeć małe Iksiątko Też nie omieszkamy dzisiaj oblać Jak się czuje świeżo upieczona mama?
No to wszystkiego dobrego dla Was...
Teraz Tomaszi laczac funkcje mlodego taty i skarbnika moze zamiast
pieluchy zafundowac coreczce zestaw naklejek klubowych, a Wy
przyszli klubowicze tez mozecie oczekiwac niespodzianek
Oby roslo zdrowo i szybko, coby na 18 urodziny kupilo tacie MG SVR'a
Pozdrowienia dla dzielnej mamy i taty.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
WOOW normalnie mnie zaskoczyliście tym tematem, nawet bym o tym nie pomyślał -na początek dziękuję Cioteczce kasjo jak i wszystkim pozostałym
Ech nooo, ale Ta Dziewuszka -Liliana- będzie, a właściwie to Ma duuuużo Ciotek i Wujkóóów
To teraz nie pozostało Nam nic innego jak tylko pochwalić się piękną nową klubowiczką.
Urodziła się... już wczoraj, tzn. 03.08.br o godzinie 13.20 z wagą 3.680 i 56cm "długa" 9pkt.
izjawa napisał/a:
Czekamy na sesję małej piękności
dla każdej świeżo upieczonej mamy i taty zawsze będzie dzidziulek PIĘKNOŚCI a potem wydaje mu się że jest dorosłe
Oczywiście -według poradnika młodego taty- miałem ze sobą aparat i napstrykałem kilka zdiątek Maleństa, które można zobaczyć na picasaweb.google.pl, z czasem pewnie będzie fotek przybywać, tak jak Lili dni i kilogramów
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za gratki.
Paul napisał/a:
Wózek będzie Rover'a czy MG
zawsze możemy szczelić jakiś szlaczek spreyem z szablonu MG TF coupe - jak by nie było wózek ze składanym dachem, tylko nie wiem czy były pomarańczowo-szare wersje kolorystyczne -załóżmy że to tuningowane mg
ps. a tego pana nie słuchajcie
MaReK napisał/a:
Teraz Tomaszi laczac funkcje mlodego taty i skarbnika moze zamiast
pieluchy zafundowac coreczce zestaw naklejek klubowych, a Wy
przyszli klubowicze tez mozecie oczekiwac niespodzianek
Damy radę, i Wy też dacie radę.
pozdroofki dla wszystkich
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum