Witam, trzeba w końcu zrobić jakiś wakacyjny spocik
Po Busku jeździ troszkę Roverków, pod Mrówka widzialem pięknego MG...
W Tarnowie też jest pokaźna ekipa...
Proponuję spot 1 sierpnia.
A gdzie to się jeszcze ugada
Zapisujemy się, no już
ja też widziałem kilka RoVerków "nowych" kręcących się po Tarnowie... tylko czy zaglądają na to forum . Proponuję zbiórkę standardowo pod Carrefour'em ok. 16-tej a dalej to już sobie damy radę .
Obecność oczywiście obowiązkowa
ja tez dzisiaj bym mgł na 100% a 8 obawiam się że mogą byc problemy
[ Dodano: Sob Sie 01, 2009 14:49 ]
Wieć po rozmowie z PabloR doszliśmy do wniosku że wstępnie spot będzie 8-eg czyli nast. weekend... Piszecie kto da radę a kto nie wtedy pomyślimy wspólnie nad ewentualną zmianą terminu gdyby więcej osób nie mogło
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 09:27
Sorki chłopaki straszne, pomerdały mi się dni, chodziło mi oczywiście o 8 sierpnia
Liczę że skompletuje się jakaś ekipka chętna na karkóweczkę z grilla
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Nie wiem czym to jest spowodowane że nikt praktycznie oprócz nas 3-ech nie pisze być może wakacjami... mam nadzieje że wkrótce się ktoś wiecej odezwie na temat spociku
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 11:57
I jak, kombinujemy coś?? Jakieś spotkanie przy karkówce z grilla i kiełbasce, Choćby w te 4 Roverki, to i tak pasowałoby się zebrać. Niech ludziska Nas zobaczą
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum