Wysłany: Czw Sie 06, 2009 21:24 [R200] Padło podświetlenie
Witam, zakładam nowy temat ponieważ w moim Roverku padło podświetlenie przycisków od klimy, halogenów, podgrzewania szyby oraz przeciwmgielnych z tyłu, nie działa także podświetlenie nawiewu powietrza wszystko padło jednego dnia, czy to mógł byc bezpiecznik bo jakoś nie wierzę że to mogły byc wszystkie żarówki jednocześnie. Z góry dzięki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 21:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a działają Ci światła postojowe z tyłu pewnie też coś zdechło ... Zacznij od sprawdzenia wiazki przewodów do tylnej klapy To jest przyczyna 90% problemów z elektryką w R200
Ok, sprawdzę. Jeszcze nie napisałem że rozkręcałem całą konsole środkową i po tym przestało działac, może nie podłączyłem jakiegoś przewodu od podświetlenia
Jeszcze nie napisałem że rozkręcałem całą konsole środkową
To dość istotna informacja .... zazwyczaj zaczyna sieszukanie od ostatnio wykonywanych czynności ... ale wiązkęsprawdź mimo to .... ostatnio dwa auta miały poważne sytuacje z powodu owej wiązki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum