_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
chodzi mi o ten między siedzeniami pod łokietnikiem obok ręcznego
Pierwsze slysze, zebym cos takiego mial.
U mnie jest czujnik ruchu dwukierunkowy nad prawym srodkowym slupkiem, odbiornik podczerwieni z pilota obok lampki podswietlenia kabiny, a centralke mam chyba w bagazniku za boczkiem, ale tego dokladnie nie jestem pewien.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
chodzi mi o ten między siedzeniami pod łokietnikiem obok ręcznego
Pierwsze slysze, zebym cos takiego mial.
U mnie jest czujnik ruchu dwukierunkowy nad prawym srodkowym slupkiem, odbiornik podczerwieni z pilota obok lampki podswietlenia kabiny, a centralke mam chyba w bagazniku za boczkiem, ale tego dokladnie nie jestem pewien.
W 96 tak samo 97 nie ma odbiornika obok podświetlania ,wiem dziwny temat!Z z 97 to jest anglik może tam jest coś nie tak.A ta puszka między siedzeniami,to co to jest?
[ Dodano: Nie Sie 09, 2009 21:58 ]
RoBBoD napisał/a:
leo496, Pisze o centralce ale z tego co pamiętam te puszki są chyba tylko przy alarmach w wersji radiowej.
Perez, A Ty myślisz o czujkach ultradźwiękowych, owszem pod ręcznym pod konsolą jest pucha.
No !Ta pucha jak ją odłączę,nie działa centralny i alarm.
Dzisiaj na spocie sie dowiedzialem, ze to pod podlokietnikiem to jest odbiornik od pilota w wersjach 96< To znaczy jezeli masz pilota z dwoma przyciskami to powinienes miec ta puche, a jezeli masz pilota na podczerwien czyli tego z jednym przyciskiem po calym pilocie to powinienes miec obok lampki odbiornik.
Dzisiaj na spocie sie dowiedzialem, ze to pod podlokietnikiem to jest odbiornik od pilota w wersjach 96< To znaczy jezeli masz pilota z dwoma przyciskami to powinienes miec ta puche, a jezeli masz pilota na podczerwien czyli tego z jednym przyciskiem po calym pilocie to powinienes miec obok lampki odbiornik.
Pilot 96 jeden przycisk 97 dwa przyciski 96 odbiornik przy lampkach więc już wszystko wiadome.Zrobię zamianę ,tylko czy zadziała?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum