Wysłany: Wto Sie 11, 2009 16:06 [R75] Napęd od GPS`u
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam,
Nagrałem ostatnio nowe mapy do napędu GPS na płyty CD i wrzuciłem je do czytnika będąc w 100% przekonany, ze te stare mapy wyciągnałem, no i teraz siedzą mi w napędzie dwie płyty <gamoń>.
Wyciągnąłem czytnik i zdjąłem górną pokrywę, ukazał mi się widok jak na zdjęciu.
Delikatnie próbowałem wyciagnąć płyty, ale jakby się gdzieś blokowały.
Wie ktoś może jak je wyciągnąć?
Dzięki z góry za pomoc
pzdr
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Maj 22, 2011 13:31, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 16:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 67 Skąd: Lublin
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 16:35
Proponuje zanieść jakiemuś szpecowi naprawiajacemu radia np. , bo łatwo mozna uszkodzic laser lub cos innego a szkoda.Jak po dobroci nie chce wyjść lepiej na siłę nie szarpać...
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 22:28
można prosić o nieco więcej szczegółów?
jak dostać się do mechanizmu i odkręcić pokrywę ?
górną pokrywę już zdjąłem, kwestia kolejnej rozbiórki jest nieco bardziej skomplikowana i szczerze mówiąc nie jestem przekonany, że po kolejnych próbach demontażu części uda się to złożyć z powrotem do kupy
myślałem, że może jest jakiś manewr gdzieś do przesunięcia czy przyciśnięcia i płyty same wyskoczą pod wpływem siły grawitacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum