Czytam i czytam o legalności i nielegalności .O tym czy mozna czy nie.Za przykłady podajecie legalnośc oglądania i ściągania filmów z netu.O ile łatwiesze i mniej skąplikowane byłoby życie gdybś zrobił jak ja..Wysłałem składke i czekam na wlepki,nalepki i swiadomość że nigdy nikt nie zarzuci mi na drodze że jeżdże z logiem klubu o którym nie mam pojęcia.Pozdrawiam
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 21:45
Jak wygląda naklejka klubowa? Może ktoś pokazać wzór? Jakiś przekreślony czy coś żeby nie myśleć, że chcę zrobić. Chcę tylko wiedzieć czy warto ją nakleić, bo widziałem już wiele naklejek klubów samochodowych i tylko garstka nadawała się do naklejenia...
http://www.roverki.pl/mod...7&orderby=dateD
widać ją na powyższej fotce pod napisem ROVER ... dodam, że jest to naklejka żywiczna .. taka wypukła zbliżona kształtem i grubością do orginalnego znaczka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum