Kruszon, to nie Ty jechałes wczoraj wieczorem około godziny 23-24 przez Gocław ul. Fieldorfa?
Nie. Ale mozliwe ze to brat mr'a. Podobno jezdzi teraz jego R45 w dieselku. Rozni sie chromowanymi lusterkami, halogenami, oraz skorka i bardzo ladna kiera.
Blizniacze kolorki MG ZS 2.0 IDT oraz MG ZT 2.0 CDTi po dwugodzinnej polerce
zjawia sie zeby blyszczec w blasku zachodzacego slonca
Mój emdżik też mam nadzieję będzie się błyszczał Wczoraj walczyłem z drobnymi rysami na zderzaku i np. przy klamkach, które ku mojemu wielkiemu zadowoleniu, rewelacyjnie schodziły pastą polerską TURBO Dziś przed spotem w planie jeszcze myjnia.
Może jakaś sesyjka?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tak jakbyscie z aparatami wokol nich na okraglo nie latali
Do tej pory zdjęcia samochodu robiłem tylko raz - do garażu
Pozostałe razy, to fotki ludzi przy autach lub na odwrót , a w zasadzie próba uchwycenia atmosfery spotów...
Joa napisał/a:
wy lakier niedlugo z tych swoich emdzikow pozdzieracie
W moim przypadku to ktoś z parkingu, kto notorycznie atakuje przedni zderzak
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam
Widze ze szykuje sie dzis na bemowie duzo blyszczenia i blyskania -samochody beda blyszczec a flesze blyskac;) Skoro tak jako ze wlasnie skonczylem uskutecznianie nablyszczania mojego skromnego silverstonka to chyba tez pozwole sobie zjawic sie na Waszym spocie:) Mam ochote poblyskac dzisiaj fleszem wiec sadze ze okazja dobra:)
pozdrawiam
To przy tym jezscze bylem
Jak wracalem do domu to (informowalem telefonicznie pereza) na trasie torunskiej byl wypadek, Pan wjechal na rondo nie ustepujc pierwszenstwa i przyjal na siebie motocykliste.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jak wracalem do domu to (informowalem telefonicznie pereza) na trasie torunskiej byl wypadek, Pan wjechal na rondo nie ustepujc pierwszenstwa i przyjal na siebie motocykliste.
jak ja wracalam nie bylo juz sladow jakiegokolwiek zdarzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum