No taaaaaaaaak.
Jak już wyjechałem z KRK to się zaczęliście odzywać. DObrze że chociaż Kozika i Tuńke spotkałem bo inaczej mógłbym pomyśleć że KRK dogorywa
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 21:15
Dzięki wszystkim za spotkanie w miłym towarzystwie już się nie mogę doczekać następnego,
tyle że może już nie na pełnym słońcu bo oboje z Ciachem nie możemy się ruszać mam nadzieje że to tylko dzisiaj marcinm_NH i Homi za podróż z przygodami ale udało się dotrzeć do celu Misiek_KR tobie za ekspresowe przybycie
No i oczywiście mojemu Ciachu bo gdyby nie On no to niestety nie mogłabym się stawić
Do następnego
Zukowaty pomyśl, że zawsze mogło być gorzej i mogliśmy nie pić razem żubrówki
no nad innym miejscem trzeba pomyśleć , wy przynajmniej się wysmarowaliście olejkami , a ja co mam powiedzieć , twarz mam czerwoną jak nie powiem co i nie tylko . trzeba będzie większą ekipe zmontować :) bo nas mało było _. Pozdrawiam i do zobaczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum