Wysłany: Sro Sie 19, 2009 19:54 [R620] Jaki pasek wieloklinowy???
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Czy może mi ktoś doradzić?Pękł mi pasek wieloklinowy (ten długi),nie wiem jaki kupić ponieważ w necie podają rodzaj paska 6PK1460(6 rowków),ale ten co pękł miał 5 rowków!Może głupie pytanie ale nie wiem co mam robić.Z góry dzięki za pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 05, 2011 01:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 19, 2009 19:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam,przy wymianie paska okazało się że poleciała rolka napinacza,może mi ktoś doradzić gdzie moge dostać taką rolke albo ewentualnie podać jakieś parametry odpowiedniej rolki.Czy wszędzie mają całe napinacze?
może mi ktoś doradzić gdzie moge dostać taką rolke albo ewentualnie podać jakieś parametry odpowiedniej rolki
poszukać na forum to nie łaska
w tym temacie jest podany wymiar rolki
http://forum.roverki.eu/v...rolka+napinacza
ja zapłaciłem za rolkę 50zł oczywiście plastikową bo metalowe są droższe i kosztują coś około 100zł jak nie ponad jeśli dobrze pamiętam a plastikowa też pochodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum