Zastanawia mnie skad mozna miec taka atrape na zderzak chodzi mi o ta gdzie jest umieszczony znaczek Rover. Widzialem w niektorych R200 ze byla zmieniona ale gdzie taka mozna nabyc ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 20:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chodzi mi o tuningowa atrapke zamiast tej z znaczkiem ROVER. Mysle zeby kupic bo moja jest lekko zniszczona a przy montazu lamp tuningowych moge wymienic odrazu atrapke :D Tylko nie wiem gdzie kupic taka tuningowa a widzialem na forum ze ktos mial taka w swoim R200.
Chodzi ci o gril? Jesli podoba Ci sie taki ktory ma tylko ramke na okolo, a w srodku siatke to na ebay-u okolo 40£
Ktos robil taki sam, wycinasz srodek a pozniej szpachla, szpachla, szpachla
Ja u siebie zrobilem tak, i mi sie podoba(jak narazie)
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
Taka dostawka pod spód zderzaka. Przykręcone. Po zakupie R-ka od razu chciałem to wywalić , ale pod spodem jest niepomalowane. Teraz już się przyzwyczaiłem, muszę tylko często uważać na krawężniki (i baby z metalowym wózkiem na złom )
Taki gril tez mi sie podoba ale wlasnie widzialem ten bez tego srodka to oznacza ze ktos sobie wyciol srodek zaszpachlowal i polakierowal. Chyba jednak zakupie seryjny tylko nie wiem gdzie dorwe jakis zamiennik niedrogi?
Odświeżę trochę temat.
Jeśli ktoś jest zainteresowany atrapą taką jak ja mam mogę taką zrobić lub taką samą jak ma rodi_, oczywiście jeśli ma być innego koloru to maluję tylko podkładem w spreju polakierować trzeba by było w własnym zakresie jeśli ktoś chętny zapraszam na PW. Co do ceny dogadamy się ale myślę że dużej różnicy w porównaniu do zwykłej atrapy nie będzie.
rodi_ nie obraź się, ale ja z takim grilem nazywał bym go prosiaczek, trochę przypomina mi to dziurki u warchlaczka
Ale przyznam że wygląda to naprawdę ładnie.
A ja mam pytanie, matlacz czym malujesz glira że jest taki srebrny ? Zwykła pucha w spreju da radę ? Tak aby ładnie na srebrno się błyszczało, czy bardziej jakiś specyficzny lakier był by potrzebny ?
No to wiadomo, ale co jak komuś to sreberko zejdzie
Mi głównie chodzi o te srebrne wstawki na zderzaku, te paski pod grillem po bokach.
Mi od przodu zaczęła ta farba czy coś złazić i nie wygląda to dobrze....
No to wiadomo, ale co jak komuś to sreberko zejdzie
Mi głównie chodzi o te srebrne wstawki na zderzaku, te paski pod grillem po bokach.
Mi od przodu zaczęła ta farba czy coś złazić i nie wygląda to dobrze....
Jeśli chodzi ci o te srebrne paski na zderzaku to polecam kupić nowe. W dobrym sklepie z akcesoriami do tuningu kupisz . Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum