Wysłany: Pon Sie 17, 2009 21:56
Ja będę tu zawsze Ale niestety ostatni weekend sierpnia siedzę w pracy i jestem z tego powodu zły, bo już od lat nie byłem na AS
[ Dodano: Pon Sie 17, 2009 21:59 ]
Dziekan napisał/a:
Jako że są osoby z Radomia to zapytam, wszak kto pyta nie błądzi, tudzież -kto pyta nie jedzie w ciemno
Macie moze jakies godne polecenia noclegi w Radomiu? Wiem ze jest internet wiec nie ma problemu ale zawsze lepiej sie zapytac skoro mozna niz jechac w ciemno, a noz ktos poleci cos ciekawego. Niby bede jechal z Warszawy nie z Łomży wiec powrot na noc nie straszny, a jednak wole napic sie piwka i poczuc 'wyjazd' niz wracac i rano znowu robic trasę. No i wlasnie, jakby ktos jeszcze jechal z kierunku Warszawy i mial ochote na sformowanie klubowej kolumny to ujawniac sie prosze pozdrawiam
Mogę polecić kilka, ale nie wiem jak głęboką masz kieszeń
ja będę miał takie pytanko dla miejscowych czy ktoś będzie mógł mi załatwić jakiś nocleg nie drogi w Radomiu albo okolicy z soboty na niedziele co bym nie musiał juz szukać i czasu tracić
Speedy, jadę w piątek, bardzo wycieczkowy weekend będę miał
Zobaczymy się pewnie na miejscu.
Polecam Ci trasę (po zjeździe z A2) na Rawę Mazowiecką, Nowe Miasto nad Pilicą, Odrzywół, Potworów. Odradzam przez Opoczno.
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 12:03
Rozmawiałem dziś ze znajomym z lotniska, który zajmuje się dystrybucją biletów. W przedsprzedaży podobno już się sprzedało ponad 160 tyś, a około 50 tyś czeka jeszcze w kasach przy jednostce wojskowej, także spodziewajcie się wielkich korków w Radomiu. Tym, którzy zamierzają przyjechać w sobotę oraz niedzielę proponuję auto zostawić gdzieś na obrzeżach i po Radomiu poruszać się albo pieszo, albo specjalnymi autobusami, które słyszałem, że będą uruchomione na potrzeby AS. Ci, którzy planują przyjechać do nas w piątek nie powinni mieć problemów ze znalezieniem miejsca parkingowego na noc gdzieś w pobliżu Sadkowa (dzielnica przy lotnisku).
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 13:11
Daj mi kilkanaście minut, bo siedzę w pracy, a muszę chwilę pomyśleć gdzie będzie najbliżej... Generalnie przy samym lotnisku i jednostce wojskowej nie ma żadnego hotelu Zaraz dam namiary na najbliższe miejsca noclegowe.
[ Dodano: Czw Sie 27, 2009 13:20 ]
Hotel RCDRROW (skrót) na ul. Chorzowskiej 16/18 tel. 048 3653101 - około 1km od lotniska
Hotel "Hydrocentrum" na ul. Lubelskiej 69 /71 tel. 048 3651649 - ok. 1km od lotniska
Hotel "Carina" na ul. Wojska Polskiego 11, tel. 048 3655395 - około 2,5-3km od lotniska
Bliżej nie ma nic. Niestety nigdy w tych hotelach nie byłem więc nie wiem jaki jest w nich stardard
chyba nie pojadę do Radomia dzwoniłem juz chyba wszędzie i nie ma żadnych miejsc noclegowych a nie będę spał w samochodzie
a jechać teraz w ciemno i szukać
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 12:23
Na mieście jest porażka... O ile wyjazdy z Radomia są ok, to niestety drogi dojazdowe są zablokowane Jutro będzie na 100% podobnie jak nie gorzej. Koleżanka jechała od strony Kielc do pracy ponad 50 minut gdzie normalnie jedzie w ciągu 10... I to było o 8 rano, a co dopiero teraz. Jest po prostu masakratycznie więc weźcie poprawkę na te gigantyczne korki jadąc do Radomia. Poza tym pogoda nie dopisuje, jest pochmurno i już pierwszy deszcz spadł, niewielki, ale zapowiada się, że dzień do słonecznych należeć nie będzie.
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 13:49
Informacje są takie, że od około godziny pada i to dosyć intensywanie. Nie wiem jak pogoda na lotnisku, ale niebo jest identyczne nad całym Radomiem. Dziś impreza ogólnie raczej słabo się udała W tej chwili nie ma maszyn w powietrzu.
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 17:43
właśnie wrócilem z RAIN SHOW, o 12 bylismy na miejscu, jechalismy pobocznymi wioskami, kupilismy biltey i odrazu zaczelo lac jak z wiadra, moklismy przez prawie 2h i zadnej maszyny w powietrzu... worcilismy do domu a biletów oddac nie mozna bylo. Lipa jakiej trudno sobie wyobrazic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum