Wysłany: Nie Sie 30, 2009 10:58
Korzystając z pobytu w Warszawie, pojawiłbym się chętnie ze swoją żoneczką... I do tego potrzebuję konkretnych namiarów....
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 11:41
No to mamy blisko Mam nadzieję, że nie popsują nam planów żadne zjawiska paranormalne.....
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 15:12
Brt napisał/a:
mcteusz, weź najlepiej numer tel. od kogoś z Warszawiaków przydaje się, bo oni mają różne pomysły
W sumie to dobry pomysł- tym bardziej, że jestem teraz "inny"- "nieRoverkovy"- "Volvovy" .
Jeśli można to poproszę na priv nr telefonu do kogoś kto będzie dziś na spocie żebym mógł Was w razie czego zlokalizować....
część ekipy sprzątającej melduje bezpieczny powrót do domu mam nadzieję, że pozostała na miejscu druga część wywiąże się solidnie ze swoich obowiązków, mimo uszczuplonego składu
pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum