Chciałbym się pochwalić radosną nowiną Ja Klubowicz Skiba i moja luba Sympatyczka Edytka (w końcu) po 7 latach - ZARĘCZYLIŚMY SIĘ Jednak mnie zechciała, aczkolwiek inni twierdzą, że pierścionek był tak ładny i nie mogła się oprzeć
Mamy nadzieję że narzeczeństwo doprowadzi wymiar naszej miłości do najpełniejszego rozkwitu ..
_________________ pozdrawiam Skiba
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 08:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 08:31
Skiba napisał/a:
Jednak mnie zechciała,
I z obawy, że może nie zechcieć zwlekałeś te 7 lat?
Oczywiście gratuluję. Oby się Wam szczęściło...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was!!!!
No i cieszcie się "chwilą" bo narzeczeństwo to podobno najszczęśliwszy okres życia...
Oby całe Wasze życie było szczęśliwe!!!
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum