właśnie wrócilem z RAIN SHOW, o 12 bylismy na miejscu, jechalismy pobocznymi wioskami, kupilismy biltey i odrazu zaczelo lac jak z wiadra, moklismy przez prawie 2h i zadnej maszyny w powietrzu... worcilismy do domu a biletów oddac nie mozna bylo. Lipa jakiej trudno sobie wyobrazic.
Bilety są ważne także jutro (te z dziś - organizator przedluzyl ich waznosc )
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 17:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Prosba do klubowiczy jadacych z Warszawy, jesli ma ktos wolne dwa miejsca na niedziele w samochodzie to chetnie dorzucimy do paliwka
Jechalem wczoraj do Warszawy do mego kochania i przed Markami moj silverstonek doznal HGF!
zostalem bez samochodu, roverek w warsztacie zostanie conajmniej do wtorku...
jesli ktos ma wiec ochote zabrac dwie nieklopotliwe sympatyczne osoby ze soba za odpowiednia oplata to prosze o PW badz kontakt na nr 504 762 283
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 18:22
ash napisał/a:
właśnie wrócilem z RAIN SHOW, o 12 bylismy na miejscu, jechalismy pobocznymi wioskami, kupilismy biltey i odrazu zaczelo lac jak z wiadra, moklismy przez prawie 2h i zadnej maszyny w powietrzu... worcilismy do domu a biletów oddac nie mozna bylo. Lipa jakiej trudno sobie wyobrazic.
Ale mam nadzieję, że jesteś zły na pogodę, a nie na miasto Jutro zapowiadają ładną pogodę - oby tak było.
Wróciłem właśnie z Radomia. Wczesny przyjazd na impreze poplaca .
Ja byłem w Radomiu o 7:00 i to na pustym parkingu ok. 600m od lotniska.
O 8:00 Bilet i dawaj zwiedzać, pogoda była znośna ale ok 12:20 jak nie zacznie lać..... ehhhh. i tak czekałem 2 godziny i zero poprawy wiec w długą do auta.
Przemokłem jak chol..a. Szkoda że za wiele maszyn w powietrzu nie widziałem i nie mogłem zostać w Radomiu na dwa dni .
_________________ Kalibracja Instalacji LPG STAG oraz BingoM
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 13:46
Z ostatniej chwli:
Myśliwiec SU27, należący do Sił Powietrznych Białorusi rozbił się przy podchodzeniu do lądowania. Narazie nie wiem czy pokazy są odwołane...
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 13:54 ]
Poprawka: myśliwiec rozbił się z dala od lotniska, najprawdopodobniej w pobliżu Małęczyna!
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 13:55 ] Nie wiadomo również czy pilot się katapultował! Nikt z moich znajomych, którzy do mnie dzwonili, nie widzieli z takiej odległości szczegółów...
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 13:58 ] Z każdej strony słychać syreny służb medycznych, policji i straży pożarnej...
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 14:02 ] Pilot nie żyje Drugi lotnik jest poszukiwany...
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 14:14 ] Właśnie otrzymałem telefon, że ten ogromny dym nad lasami Małęczyna już po mału maleje...
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 14:18 ] Obaj piloci nie żyją, nie zdąrzyli się katapultować
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 14:28 ]
Chmura dymu masakryczna
[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 16:02 ]
Moja żona właśnie wróciła do domku (szła oczywiście na piechotkę). Wyjazdy z Radomia są zakorkowane, taki scenariusz będzie jeszcze przez conajmniej 2 godziny. Wszelkie relacje co do wypadku już są w necie i TV.
Byłem , widziałem ich pokaz [*] Respekt dla gości bo mieli podobno 2x komunikat ze maja sie katapultować po zgloszeniu problemow do wieży ale zostali aby nie bylo ofiar w cywilach
Biedny widz; przerwano mu zabawę: "niech ktoś sprząta co się złego stało i bawimy się dalej..."
Ludzie nigdy się nie zmienią - igrzysk i chleba. Prymityw...
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 09:15
Ja bylem tam w sobote (na Rain Show) i w niedziele tez bylem. Stałem w kolejce juz przez godzine zeby dostac sie na plyte lotniska, gdy to sie stalo. Nie powiem bo bylem zdenerwowany na maxa, stracilem 2 wolne dni, całkowicie, ale Ci goscie piloci stracili cale zycie. Poza tym, pomyslcie ile osob stracilo zycie albo zdrowie jadac na te pokazy?? O nich sie nie mowi...
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 15:41
azer napisał/a:
http://www.onet.tv/air-show-co-mysla-uczestnicy,5431723,1,klip.html
wypowiedz widzów, ja jestem w szoku jak można tak myśleć
Takich wypowiedzi można się było spodziewać, w szczególności po ludziach, którzy przyjechali z daleka, stracili sporo pięniędzy i czasu więc słowa jakie wypowiadali, wypowiadali pod wpływem ostrego "zdenerwowania"
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 10:07
PopaY napisał/a:
Takich wypowiedzi można się było spodziewać, w szczególności po ludziach, którzy przyjechali z daleka, stracili sporo pięniędzy i czasu więc słowa jakie wypowiadali, wypowiadali pod wpływem ostrego "zdenerwowania"
Mylisz się, takie słowa wypowiada się pod wpływem głupoty.
Ja też tam byłem. W niedzielę. Widzialem wypadek. Smutna sprawa
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum