Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 15:38 [R45 iDT] Wielka prośba do wszystkich!
Witam.
Słuchajcie, jeśli mieszkacie w pobliżu jakiś szrotów czy magazynów ze sprawnymi częściami do R45 to bardzo Was proszę o podjechanie i zapytanie o wentylator nawiewu do R45, ale koniecznie do modelu z zachodniej Europy - NIE Z WYSP BRYTYJSKICH, bo ten nie pasuje. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę, a na allegro pustki Nowy to kupa kasy
Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie informacje!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 15:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A to moze od Hondy Civic będzie taki sam?
W środku R400 i Civic sa identyczne, klima chyba ta sama, więc może i nawiew
Nawet sławne padające rezystory w civicu są takie same.
Pierwszy link jest na pewno do europejskiej bo nawet pisze
Tylko czy to to samo..
Drugi link nie jest do 5D to moze coś innego być, ale wkleiłem po podobnie wygląda.
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 20:25
Dzięki na namiar. Wysłałem maila z zapytaniem o sprawność wentylatora i czy będzie pasował do mojego "R". A przy okazji zadam Tobie to pytanie: będzie pasował?
EDIT:
czy taki będzie dobry? Proszę spojrzeć fachowym okiem...
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 13:25
Spoczko Rozkręciłem wszystko i się okazało, że to wielkie buczenie było spowodowane masakryczną ilością liści w wentylatorze Opisałem wszystko w tym topiku http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=44370
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum