Wysłany: Pon Sie 31, 2009 20:31 [R400] Przedni grill CHROM??
Z racji, ze po stluczce wypadlo mi kilka szczebelkow z grilla stuningowalem go czyli wywalilem pozostale szczebelki i wsadzilem siatke, wiecej zdjec w garazu.
Mam jednak pytanie, zastanawiam sie nad kupnem calkowicie chromowanego grillu. Taki jak tu w aukcji. Co o tym sadzicie? Bedzie ladniej niz jak ze zwyklym grillem ktorego blenda jest tylko w chromie, szczebelki i slupek strodkowy w siwym kolorze?
ja mam ważne pytanie
czy oby na pewno owy grill jest cały w chromie? Z tych zdjęć nic nie wynika może nie doczytałem nie wiem. Na pewno lepiej by było żeby zrobił Ci sprzedający zdjęcie z boku tak aby było widać czy żeberka są srebrne czy też chromowane.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Jak jest caly w Chromie to pewnie ze bedzie ładniej
no wlasnie podzielam Twoje zdanie, wczoraj juz prawie kupilem ale wolalem sie poradzic
zuber84cool napisał/a:
Chromu w R nigdy za wiele...
zgadza sie:D
staf napisał/a:
Bardzo ładny. Pisze że bez znaczka. Mombrey zostawił mi kilka znaczków może by coś dobrał
staf, tak jak kasjopea, pisze nizej zaszczepil bym swoj znaczek, z tym nie ma najmniejszego problemu.
greg-si napisał/a:
czy oby na pewno owy grill jest cały w chromie?
greg-si, pisalem jakis czas temu do sprzedajacego z takim samym pytaniem i dostalem dosc nie jednoznaczna odpowiedz mianowicie: "Witam atrapa z przodu jest tak jak widać na zdjęciu cała w chromie. Atrapy wysyłam tylko kurierem. pozdrawiam" Oczywiscie przed kupnem musialbym sie upewnic na 100%, poza tym juz raz sie natknalem na oszusta z sochaczewa wiec zachowalbym szczegolna ostroznac z tym sprzedawca!!
camaro17 napisał/a:
mi się podoba siateczka tak jak masz teraz, (zdjęcia garaż) i jak nie ciśnie cię to to zostaw
PS: widzę że kolor zacisków spodobał Ci się u mnie i też masz złoty, ładnie, ładnie to się chwali
camaro17, no wasnie nie spieszy mi sie z tym grillem. Predzej zamowie aluramki na zegary i pokretla. Jednak jak zalozylem ta siatke to R nie stracil uroku ani elegancji ale zeberka to sa zeberka a jeszcze cale chromowane poprawilyby dostojnosc i prezencje auta;)
Co do zaciskow no to juz mowilem, ze pojda wlasnie w ten kolor:) jest dosc przyjemny zauwazalny ale nie "oczojebny" ps hammerite gora;D jedna warstwa super krycie, dobrze sie trzyma!!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a ogólnie w oryginale to plastik jest ? nie można by samemu pochromować ? Bo tak się zastanawiam, mam sąsiada który ma taką firmę więc za piwo by mógł nawet mi to zrobić ale pytanie czy da się ?
Ostatnio zmieniony przez SeevS Czw Wrz 03, 2009 19:30, w całości zmieniany 1 raz
no wlasnie w tym problem. Jezeli zeberka (szczebelki) i slupek srodkowy byly by chromowane tak jak blenda to biore:) a zaraz napisze maila do sprzedajacego, moze sie dowiem...
komarek napisał/a:
dodam od siebie, że nie ma się aluramek co? nie można mieć wszystkiego Kolego, masz fele i klamki to nie ma ramek
Ty dziadygo jedna:) hehe zazdrośnik;D hehe
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum