Gratulacje!
To dobrze, że przeżyło Ułęż. Znaczy się - porządne auto
A hamulce - rzecz nabyta. Ja na sam koniec ugotowałem płyn hamulcowy
Pojechaliśmy tylko kawałek za Ryki do Cegielni na obiad i Bella stała godzinę z podniesioną maską, żeby się płyn hamulcowy nieco schłodził
Na dniach go wymienię - autko dostanie MOTULa RBF600
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
A ja chyba widzialem na przy trasie pod jakims zajazdem stojaca beemke...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
A ja chyba widzialem na przy trasie pod jakims zajazdem stojaca beemke...
No. Stała na parkingu, blisko szosy. Po prawej stronie od drogi do Warszawy. To po drugiej stronie parkingu, pod samym budynkiem knajpy "Cegielnia" stała moja Alfa z otwartą paszczą
Obiadek był właśnie w towarzystwie Kierownika Beemki , a w późniejszej fazie także w towarzystwie Bzyka, który zajechał z fasonem swoim Legacy na obiadek
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Ostatnio zmieniony przez Przemek_Docent Wto Wrz 08, 2009 23:26, w całości zmieniany 1 raz
Wrzuciłem kilka fotek do galerii imprezy. Tylko kilka - nie miałem tym razem jakoś weny do pstrykania I pogoda nie pomagała
Zapraszam: Galeria z Track Day 2 Ułęż
Jakby ktoś miał jeszcze jakieś fotki i chciał się nimi podzielić, oczywiście z adnotacją o autorze, to bardzo proszę - chętnie rozszerzę galerię
S.McQueen, Le Mans
Szkoda, Maniaq!!! BB??????
Ten obecny Ułęż to nie mój zatem (w tamtej nomenklaturze) nosi nazwę "Rajdziku Szkoleniowo Piknikowego #4"
Ja? ostaram się skręcić cos we wrześniu, póki jeszcze będzie w miarę ciepło...
TO JEST TEMAT z 2009 - nowy temat na 2010 jest >>>TUTAJ!<<<
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum