Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 16:42 Radio z USB do 250 zł
Witam, rozglądam się za radiem z mp3 z USB.
Priorytet to złącze USB
Cena max 250 zł
Z racji, że nie jestem melomanem skupiam się nad tańszymi radiami. Nie jest mi potrzebna duża moc ani super jakość. Zależy mi jedynie na bezawaryjności i trwałości.
Zastanawiam się nad którymś z modeli Dalco
np
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 09:17
Najtańsze, jak to nazwałeś, markowe radio z USB to np. SONY CDX-GT33U, JVC KD-R401 czy Kenwood KDC-W4044UG, ale to są radia w cenie ok. 350zł Tak czy siak ja bym Dalco czy innego wynalazku nie kupował.
w tej cenie obojętnie co kupisz, każde będzie grało tak samo, kieruj się wyglądem i jedną z firm:
JVC, PIONEER, ALPINE, CLARION, BLAUPUNKT, SONY, KENWOOD, LG
wszystkie w tej cenie sas takie same, brak różnic.
Przekonaliście mnie i dołożę trochę i kupie coś lepszego w granicach 350 zł. Chyba się skusze, na których z modeli JVC ze względu na 3-letnią gwarancję np
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 21:47
Możesz śmiało brać, JVC to dobre jednostki. Końcówki mocy nie są oczywiście takie jak w starych wersjach SH, ale za te pieniądze nie trzeba się spodziewać kokosów. Jeśli mogę coś małego dopowiedzieć to zastanów się między tymi dwoma: JVC KD-R401 a Kenwoodem KDC-W4044UG, tudzież w tej klasie cenowej Kenie uchodzą za lepsze jednostki
Hejka. Nie będę zakładał nowego tematu bo nie ma sensu. Szukam radyjka w cenie do 250 zł (jak w temacie) góra 300 zł ale to już max. Co polecicie Konieczne jest usb najlepiej na kabelku z tyłu.
Trochę się rozglądałem i wyłapałem takie radyjka. Co o nich sądzicie
-Kenwood kdc-w6527 nie pisze że ma usb ale pisałem z jednym sprzedającym że pod jakieś wejście z tyłu można podłączyć jakiś specjalny kable i wtedy jest możliwość podłączyć pendriva. Ściema czy jest coś takiego
-Kenwood kdc-w534ua
-Blaupunk queens mp56 z tym ciężko w tej cenie ale strasznie mi się podoba
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 07:15
Deamian napisał/a:
Hejka. Nie będę zakładał nowego tematu bo nie ma sensu. Szukam radyjka w cenie do 250 zł (jak w temacie) góra 300 zł ale to już max. Co polecicie Konieczne jest usb najlepiej na kabelku z tyłu.
Trochę się rozglądałem i wyłapałem takie radyjka. Co o nich sądzicie
-Kenwood kdc-w6527 nie pisze że ma usb ale pisałem z jednym sprzedającym że pod jakieś wejście z tyłu można podłączyć jakiś specjalny kable i wtedy jest możliwość podłączyć pendriva. Ściema czy jest coś takiego
Kiepska jakość dźwięku, jak w każdym Blaupunkcie budżetowym
To pewnie masz problem z uszami albo w życiu tego modelu nie słuchałeś.
Nie porównuj tego modelu do sporo tańszych rozwiązań Blaupunkta bo nie ma co porównywać.
Gra przyzwoicie choć wiadomo że CDA i DXZ grają lepiej.
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 06:27
A po co mnie obrażasz? Nikt o zdrowych zmysłach nie wybiera Blaupunkta, bo to nie są dobre jednostki. Mało widzę się nasłuchałeś skoro tak sobie chwalisz
Przecież to i tak nie ma większego znaczenia co się wybierze jeśli samochód nie jest dodatkowo wygłuszony. Ja u siebie mam taki sprzęt (został mi po poprzednim aucie) i do słuchania radia w zupełności mi wystarcza. Wstawiłem sobie tylko głośniki na tył, bo nie było. A jak chcę sobie posłuchać muzyki w trochę lepszej jakości, to robię to w domu używając porządnych słuchawek
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum