Jak chcesz większy, to dawaj na zlot ogólnopolski.
to jakas aluzja ?
Dlaczego w każdej odpowiedzi doszukujesz się aluzji.
Na XV zlocie ogólnopolskim było 100parę osób wpisanych oficjalnie, a ile jeszcze tzw. dochodzących- też sporo. Zresztą nie miałeś wcale daleko
Tomek620 napisał/a:
co do spotów to mozna sie spotkac w pare osób tylko widze ze BRAK CHETNYCH
Załóż odpowiedni temat z miejscem, terminem, godziną.
Potrzebne są konkrety, wiem z doświadczenia w Lublinie.
U nas czasami wpadają dwie osoby, a to zawsze lepiej niż samemu.
Tomek620, - rozumiem ze zapraszasz cala brygade lubelska i ponosisz wszelkie tego czynu konsekwencje... .
A tak powaznie - nie gadaj jak baba, ze cos by sie zorganizowalo, ze by sie spotkalo, ze za daleko, ze lepiej blizej Zamoscia...
Chcesz sie spotkac to zapraszamy ale wykaz odrobine zycia chlopie .
pozdrawiam
marta
a co mam mówic -> ej kurr^&% oragizujemy coś chłopy ? tak ? tak mam sie "pytac?
nie chodzilo mi o sposob wyrazania tylko o brak procesu decyzyjnego i brak konkretow. Zasugerowalam - jest akcja - powinna byc reakcja. Przeciez nic nie organizujecie (chcesz robic spoty w zamosciu to zaloz nowy watek z konkretna data i miejscem i zobacz jaki bedzie odzew - tak jak proponowal Ci am_k - zobacz, ze juz kilka osob odpowiedzialo na Twoje posty-zapraszajac Cie do nas - a Ty ciagle nie i nie...) . Naprawde proponujesz gonic kilka-kilkanascie osob do Zamoscia? Tylko dlatego, ze Ty jeden chcesz sie spotkac akurat w Zamosciu ? Nie czepiaj sie tylko przyjezdzaj do nas - co tam bedziesz siedzial samotnie.
pozdrawiam
marta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum