Poniewaz bedzie to pracujacy piatek, to wiekszosc bedzie jechac pomiedzy 16-18.
My pewnie polecimy o jakiejs 17:30 z Tarchomina. Bedziemy jechac najprawdopodobniej Toffikiem, wiec mowy o jakims wiekszym zapieprzaniu byc nie moze
Wyszlo mi ok 265 km do umowionego miejsca wiec mysle, ze 3,5-4h powinno sie zejsc.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja ZTCW zabieram Tomiego, ale R600 jest 5 osobowe, więc damy radę, poza tym jedzie jeszcze kilka autek.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja poki co jeszcze nie zapisany ale sie wybieram. Chyba nie bede mogl z Wami jechac bo po robocie siedze z Marlenką do czasu jak żona wróci z roboty czyli okolice 18. Zanim wyjade to pewnie bedzie 19sta. Pewnie jak dojade to impra juz bedzie na calego, ale postaram sie nadrobic
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
walkie, ja jestem już od jakiegoś czasu zapisany
Co do godziny wyjazdu, to jeszcze u mnie jedna wielka niewiadoma. Jeśli ktoś chce się zabrać, to myślę, że jakieś miejsce się znajdzie. Wstępnie ustalimy wszystko na tym, konkretniej na przyszłym spocie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Maniaq, Tomi, Kruchy, Senn, Perez, Mixtated, IInvit, dudekmis, co z Wami?
Z braku kasy nie jade i nie moge sobie darowac
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
a ekipa z Warszawy bedzie gdzies przejezdzac obok mojej wiochy Konin....moze tez sie wybiore,choc nie wiem czy bede mial wolne,najwyzej bede spal w aucie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum