Od jakiegoś czasu paliła mi się kontrola poduszki, mianowicie po zapaleniu samochodu gasła na 1 sekundę i potem już ciągle się świeciła. Dziś rozłączyłem i połączyłem kable znajdujące się pod siedzeniem i już kontrolka się nie świeci czy brak styku tam rzeczywiście mógł być przyczyna ? To trochę dziwne bo kable były złączone normalnie i nic poza rozłączeniem , złączeniem, nie zrobiłem.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 17:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Heheheh no to mialem farta Ale czy to przypadkiem nie oznacza ze gdy kostka sie rozlaczy w trakcie jazdy moze dojsc do samoistniego wystrzelenia poduszek ?
Ale czy to przypadkiem nie oznacza ze gdy kostka sie rozlaczy w trakcie jazdy moze dojsc do samoistniego wystrzelenia poduszek ?
nie wiem dokladnie ...ale podejrzewam ze to dzdiala na takiej samej zasadzie jak kontrolka LADOWANIA w starszych autach z wlanietym regulatorem napiecia - prad laduje ale slabo (kontrolka sie mruzy) ...w stykach SRS moze byc podbnie gdy styki sa zaśniedziałe
moze niech ktos bardziej obeznany w tej kwestii sie wypowie....
ja jak mailem podobny problem z kontrolka SRS rozlaczalem AKU za rada bodaj ze Brt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum