Po pierwsze radzę zmienić treść posta, bo zaraz się o to przyczepią po drugie odnośnie problemu... sprawdź przepływomierz - odłącz go i sprawdź czy jest różnica.
Witam
Ja też mam Roverka 220SD 86Km i szczerze więcej jak 145-150km/h nie jestem w stanie wyciągnąć. Mam nowy przepływomierz za 620zł Boscha i zarówno z wpiętą wtyczką do przepływki jak i wypiętą nie jestem w stanie wycisnąć z niego więcej niż 150km/h. Producent przewidział wg instrukcji 152km/h. Więc tzreba się cieszyć tym co wogóle potrafi.
Witam
Tylko, że jak jadę na autostradzie te max 150km/h to nie naciskam bez potrzeby na hamulec. Więc co ma czujnik przy pedale hamulca do tego, jak się na niego nie naciska?
Ja ostatnio sie dowiedziałem ze ma on poprostu blokade
przeciwko czemu lub komu ta niby blokada?
rodzicielska?
co najwyżej może on być przykręcony na pompie stąd takie osiągi
miałem służbowe Berlingo w dieslu które szło max 150km/h bo było przykręcone żeby nie szaleć i mniej palił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum