Chlopaki dzisiaj rano otrzymalem przesylke. W ogole sprzedawca pelen PRO blyskawiczna wysylka, wszystko jak nalezy. Radio zalozone i powiem wam, ze az tak wiele sie nie spodziewalem. Pionek robi co chce z seryjnymi glosnikami.
Po pierwsze znacznie lepsze brzmienie glosnikow niz pod radiem marki AEG:P (w ogole jak mozna kupowac radio od firmy ktora dobrze to umie robic pralki i lodowki!!)
Po drugie to panel jest baaarrrrdzo ladny. Pieknie mieniaca sie czern w pelnym polysku.
Po trzecie, bardzo szybko odtwarza piosenki po wlazeniu plyty, podlaczeniu usb itd
Po czwarte. PELNE ZADOWOLENIE!!!!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 23:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jakub333, SLA ustawiona, LOUDNESS na low bo high dobije mi glosniki i jeszcze ustawilem guzikiem nr 6 SRptv cos takiego mozesz miec to off albo na pozycji 1 lub 2. Czuc roznice:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja mam u siebie pionerka deh-3000. w drzwiach glosniczki pioneer ts-g1702i w bagazniku skrzynka blaupunkt gtb-1200 i wzmachol również blaupunkt GTA 2 Specjal MK II gra nieźle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum