_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 18:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no to zonk ! nie wypaliło .... chyba przedwczesnie sie zdeklarowałm .
Aie tylko 7 dni do kolejnego spotkania ..
ps: mr. MaReK jesli chodzi o zimno to mamy na nie swoje sposoby ! co do parkowania to nie wiem w koncu o co kaman ze wzgledu na to ze nie chce sie nikt przyznac do tej kartki
Ja dotarłem na Powstańców Śląskich i dostałem tel. od Ley'a, że już się wszyscy zebrali BTW, pozdrowienia dla mijającej mnie ekipy w składzie (o ile dobrze zobaczyłem): Marek, Michał, Majkel. Krzyczałem na radiu, ale nikt nie odpowiedział. Stałem w bocznej uliczce (parking opok marketu obok Człuchowskiej), przodem do Powstańców - oświetliłem sobie nawet trafiony bok w ZS'ie Majkela
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
s: mr. MaReK jesli chodzi o zimno to mamy na nie swoje sposoby ! co do parkowania to nie wiem w koncu o co kaman ze wzgledu na to ze nie chce sie nikt przyznac do tej kartki
Na zimno najelpsza jest ciezka praca... statysty, aktora pierwoszplanowego, lub drugoplanowego.
Co do kartki... wyjasnie Ci cala zagadke.
Kartke dostalem na swoim osiedlowym parkingu, bo mamy ambitnych ochroniarzy
i jak tylko wychodza na obchod to biora ze soba ryze z napisem jaki pamietasz
Przyjechalem na spot'a i owa kartke zalozylem Kruchemu za wycieraczke.
Ten zauwazyl ja i przelozyl do Ciebie... a potem to juz wiesz jak bylo
Ley napisał/a:
wymarznięty deko ale dotarłem z "planu zdjęciowego"
Twoj pomysl na koncu byl niezly
Ale powiem Wam, ze tearz przyszlo mi do glowy inne ujecie...
Jak pojawial sie ostatni samochod, mogla pojawic sie jakas dziewczyna...
w tym przypadku dziewuszka Michala Perez powinien sie ucieszyc,
zatrzec rece, zrobic krok w jej kierunku i powininen pojawic sie Michal,
ktory puka sie w czolo do Pereza, bierze dziewczyne pod reke i odchodza...
W koncowej scenie, skrzat pojawia sie zaraz po machnieciu przez
Pereza rozdzka. Tak, ze nic sie nie stalo. Wyrywa mu rozdzke,
kreci glowa energicznie i zamienia auto wieie na co ...
Takze za tydzien prosimy o podobony sklad i musimy dograc poprawki
I jeszcze jedna uwaga do pereza... nie mozesz po wznowieniu akcji
jechac rozdzka do dolu i potem wracac... musisz od razu wracac
Tyle tajemniczosci
Mixer... ja Cie widzialem, ale myslalem ze Ley jedzie z nami
bo go dogonilismy. Tymczasem on pojechal prosto, a my
skrecilismy na McDonald. Na radiu nie odpowiadalem, bo
jakis ponury ch... zakosil mi antene
Pozdro,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Bede za tydzien oczywiscie i wszystko dogramy. O tym cofaniu rozdzki to ja myslalem podczas krecenia, ale nie moglem sobie tego wszystkiego w glowie ulozyc.
Wez naladowane dwie baterie za tydzien to zrobimy wiecej i moze nawet auto umyje
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wlasnie o tym samym myslalem dzisiaj jadac samochodem. Ja to skoluje lepsza rozdzke. Zrobie z folii aluminiowej, bedzie lepiej widoczna i bedzie miala gwiazdke
No myslalem o tym. Zeby nagrac kilka odcinkow, z jakas fabula itp.
Co na zasadzie polaczenia Komedii, z dramatem itp. oczywiscie w materii okoloRoverkowej
Jest dr House, nie moze byc Dr Marian ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Nie przejmuj sie... mnie bardziej szkoda Mixera
Obiecalismy mu ze godzine bedziemy, a tym czasem po 25 min. sploszeni brakiem swiatla, wyjechalismy na jedzenie do maca
tylko ciekawe czy ktoś prócz MaReckiego "mnie jeszcze pamięta"
ja, ja pamietam!
jak mozna zapomniec kierowce z "krasztestow" wozkow zakupowych
MaReK napisał/a:
Nie przejmuj sie... mnie bardziej szkoda Mixera
Obiecalismy mu ze godzine bedziemy, a tym czasem po 25 min. sploszeni brakiem swiatla, wyjechalismy na jedzenie do maca
Dobre, bo latwe, ale to juz bylo. Trzeba rzucic swiezy powiew. Majkel w swojej roli jest the best. Stroj to sie skoluje, w najgorszym wypadku pojade do Guliwera na Rozana i wypozycze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum