mysle ze to mala duperelka ale potrzebna a mianowiscie dolalem plynu do spryskiwaczy a nawet nic nie pryska, takze, potrzebuje zeby mi ktos tak na chlopski rozum pokazal i poprowadzil jak to zrobic. Slychac ten charakterystyczny dzwiek kiedy probuje je wlaczyc niestety nie dzialaja.
[ Dodano: Wto Paź 13, 2009 00:53 ]
widze temat juz byl ale powiedzcie gdzie mniej wiecej szukac tego wezyka?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 23:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie wiem jak w 200-tce ale u mnie to jak podnoszę maskę to w prawym rogu jest wężyk. Najlepiej sam sprawdź jak i którędy idą wężyki do spryskiwaczy, czy nie sa popękane- wtedy będziesz miał plamę pod autem. A nie polerowałeś ostatnio auta ? Bo mi kiedyś tempo w sam spryskiwacz się dostało i musiałem igłą dłubać
Co prawda nie wiem co ma do tematu owa "blacha" z tytułu, ale odnośnie meritum, to myślę że jeśli słychać że pompka pracuje, to trzeba po prostu sprawdzić drożność oraz integralność całego wężyka - od pompki (masz do niej dostęp po zdjęciu prawego koła i częściowym odkręceniu plastikowego nadkola) po dysze spryskiwaczy. Sprawdź czy po dłuższej próbie "psikania" pod autem nie tworzy się kałuża płynu.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum