rtworek, rafał bede mogl sie z Tobą zabrać z powrotem do brzegu ? Bo raczej nie bede specjalnie jechal autem w ten dzien a na spota chetnie bym zajrzał zresztą pewnie bedzie jakos ustawimy sie kolo 18 to akurat jakby sobie z pracy wracał.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
worldwar, a w jaki inny sposob (jesli oczywiscie chcesz) poznac ludzi ? a dwa że to że auto Twoim zdaniem nie wyglada to akurat nie jest zaden powod...
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
1) nie znam Was
2) auto z zewnątrz nie wygląda jeszcze tak jak bym chciał
w życiu większej bzdury nie słyszałam.
Jeśli znajdujesz takie powody - to cóż, stwierdzam, że nie zależy Ci na znajomości z nami.
Inaczej nie poznasz nas jak tylko na spotkaniu.
A co do samochodu, nie jedziesz na wystawę, nikt Cię nie będzie oceniał pod kątem auta. Ważne jakim jesteś człowiekiem.
worldwar, bardzo słabe argumenty, jak na pierwszy raz, noooooo....... po takim nie wypale to chyba szybka nie pojawisz się na spocie
Ja w swoim R400 tez mam białe tylne nadkola, ratowane przed rdzą i nie maluję ich przed zimą także nie widzę problemu. I zastanów się nad tym co napisałeś.
Panie i panowie, przeczytałem cały temat ale nigdzie nie ma info dot. konkretnego miejsca i godziny. Chciałbym w miarę możliwości zjawić się ale niestety pracuję do 18 a do Wrocka mam jeszcze prawie 60km + nie znam prawie w ogóle miasta więc cienko to widzę . Chciałbym poznać ludzi "zakochanych" w marce Rover i zasięgnąć paru rad dot. mojego roverka
Cicho Żaden niewypał. Zobaczymy co da się zrobić. Zapomniałem, że o 11 rano mam zabieg usuwania ósemki, nie wiem co mi będą tam w japie robić, może będzie potrzebna narkoza... Się zobaczy.
Dla mnie 18-19 za pozno wiec jesli tak bedize to odpadam, jutro się z kimś skontaktuje i bede wiedzial, bo nie bede mial mozliwosci zobaczyc od rana czy kolo poludnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum