postaram się zdążyć czyli 19 - 19.30 na magnolii przy boiskach a jak nie, to gdzieś na gastronomii telefony są w razie czego Skiba wezmę Twoje narządy Coś jeszcze chcesz z Gło
A ja mam małą prośbę, czy byłby ktoś w stanie zabrać na spot miernik grubości lakieru? Chciałbym pożyczyć w celu zbadania pokrywy lakieru takiego tam jednego auta, albo kilku
Ostatnio zmieniony przez emes Sob Paź 17, 2009 16:59, w całości zmieniany 1 raz
Chciałbym pożyczyć w celu zbadania pokrywy lakieru auta.
dobrze że to napisałeś bo już myślałem że chcesz mierzyć grubość lakieru na paznokciach
No to ja będę na spocie(jak się tramwajał nie spóźni .... generalnie juz dawno jestem we Wro... ale hmm... w sumie zapomniałem co miałem napisać. i co w związku z tym? wygląda na to że mam lekkie ubytki pamięci. a co jest dobre na pamięć? hmmmm przed chwilą jeszcze pamiętałem ale teraz już nie jestem w stanie sobie tego przypomnieć...
A więc dozo na spocie
emes chętnie ale niestety nie posiadam takowego ... właśnie startuję z Gło, wiec raczej w okolicach 19.30 dotrę ... gdzieś Was namierzę telefonicznie w razie czego
xROnx, chciałbym pożyczyć na dłużej niż na czas spotu Wyedytowałem posta, żebyś nie musiał myśleć o paznokciach Będziemy się łapać. Ja pewnie też pojawię się w okolicach 19:00.
Jeśli do kolejnego spotu nie zdobędziesz miernika grubości lakieru i nadal będziesz go potrzebował to postaram się swój przywieść o ile już dostane go z powrotem od osoby której pożyczyłem Może nie elektroniczny ale mi się przydał gdy szukałem swojego wybranka
również dotarłem juz do domu(miałem z nas wszystkich... najdalej )
wielkie dzięki za spotkanie było mi bardzo miło.... szczególnie w trakcie przejażdźki R45 Jordana w 5os
jeszcze raz dzięki i dozo....
....
....
....
....
.... za tydzień?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum