Najpierw zamiast zjechac w lewo na tournska do domu, to jak kon
pojechalem za wiekszoscia.
MaReK napisał/a:
Jakos tak mi sie mozg wylaczyl, ze wracalem do domu 60km/h
a nawet przez moment na tym naszym "wspolnym" odcinku sie zastanowilam co sie z Toba stalo- normalnie bys mnie 3x dogonil i wyprzedzil, a tu ni widu ni slychu
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 12:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mysle, ze skrzat moglby byc troche bardziej "wczuty". Jezeli zas chodzi o nas wszystkich to mozna nakrecic to co robilismy wczoraj, ale na styl amerykanskich programow jak pimp my ride itp. czyli kazdy sie pojawia smiejac sie od ucha do ucha, kazdy z inna mina lub poza, bez sztywniactwa. Proponuje w niedziele zaczac wczesniej, ja juz zalatwilem sobie kierowce na przyszly weekend, wiec bede mogl byc nawet na 19:30.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum