dobryziom, Przy białym aucie miodzio te Momo Przy czarnym tez to z srebrnymi rantami fajnie wygląda
kwestia gustu dla mnie porażka i do tego ciężkie na maksa... ostatnio jakiś typ na SR chciał sprzedać te felgi za 1/3 wartości sklepowej i nikt nie chciał kupić heheh
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 242 Skąd: warszawa
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 11:46
moim zdaniem wygląda spoko i przede wszystkim oryginalnie (ile samochodów widywanych na codzień ma alu nie-a'la-srebrne?)
kwestia gustu,
dodatkowo te same felgi w tym samym samochodzie mogą wyglądać marnie przy rozmiarze 15 a zupełnie inaczej przy 16-17 (różnica jest zawsze, wiadomo, ale czasami naprawdę ogromna).
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Oj, oj... to, że nazwałem ten odcinek do wzorków rantem to od razu powód do czepiania się?
A jak miałem to inaczej nazwać panie wszechwiedzący?
Np. brzeg, obrzeże. Druga sprawa na zimę wypadało by wypolerowana część polakierować bo inaczej przy pierwszym kontakcie z solą nic fajnego z tego nie będzie, a lakierowane aluminium już tak ładnie nie wygląda. Pomijam fakt jak taka felga będzie wyglądała tak pomalowane... myślałem, że dodając na końcu " " żartujesz...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Dzięki koledzy.
Wiem, że jestem szalony, ale moglibyście przyfarbować mi felgi w PS na złoto?
Taki odcień, jak w Subaru.
Chcę zobaczyć czy ładnie i wiochą nie wieje
Nie mam lepszego zdjęcia, a o tej porze nie zrobie lepszego.
Dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum