_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 13:01
z dudkiem planujemy wieczorkiem wybrać się na cmentarz do Dobrego, zapalić znicz na grobie Huberta, może jesteście chętni się do nas dołączyć?
Miło by było wybrać się większą grupą.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
W zeszłym tygodniu to się zastanawialiśmy, czy cmentarz jest otwarty po zmroku (bródnowski zamykają). Możliwe, że w TEN wyjątkowy dzień będzie otwarty. Wstępnie, jak czas pozwoli, jestem za.
Na Bemowie też się pewnie pojawię...
Ja się chyba mogę dostosować - na 100% jeszcze nie wiem, ale tak na 90%.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 17:50
ja również wczesniej niż o 18 nie dam rady pojechać, więc myślę że możemy się umówić jakoś wieczorkiem.
Joa ja raczej do Warszawy nie dam rady dojechać wcześniej, ale możemy się gdzieś umówić np. na stacji BP w Miłosnej.
IInvit, wiadomo, ze bez sensu byloby zebys jechala stamtad tutaj i zaraz z powrotem. przeciez mozemy sie spotkac nawet na miejscu jesli tak bedziesz miala blizej, chodzilo raczej o "reszte"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum